Φονσέκα : Αδύνατον να καλύπταμε οικονομικά τη μετακίνηση του Ποντένσε
Υπήρξε έντονο ενδιαφέρον για τον 22χρονο από τους Ουκρανούς
Για την απόκτηση του Ντάνι Ποντένσε ενδιαφέρθηκε έντονα η Σαχτάρ όπως αποκάλυψε ο προπονητής των «μεταλλωρύχων», Πάουλο Φονσέκα.
Όπως αποκάλυψε ο Πορτογάλος τεχνικός οι Ουκρανοί ενδιαφέρονταν ιδιαίτερα για την απόκτηση του ικανότατου ντριμπλέρ, ωστόσο η Σπόρτινγκ απέρριψε την προσφορά που κατατέθηκε.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φονσέκα:
«Πρέπει να ομολογήσει ότι ο μοναδικός Πορτογάλος παίκτης για τον οποίο είχα ενδιαφέρον ήταν ο Ντανιέλ Ποντένσε, αλλά με την προϋπόθεση να φτάναμε σε συμφωνία με την Σπόρτινγκ. Προσπαθήσαμε, κάναμε πρόταση, αλλά η Σπόρτινκ δεν την δέχθηκε. Από τη στιγμή που η Σπόρτινγκ είπε όχι, έπαψε το ενδιαφέρον. Επιπλέον, με τις οικονομικές συνθήκες με τις οποίες πήγε στον Ολυμπιακό, ήταν αδύνατο να έρθει στη Σαχτάρ. Με εξαίρεση τον Ποντένσε, ποτέ δεν υπήρξε ενδιαφέρον για άλλον παίκτη από την Πορτογαλία. Όχι επειδή υπάρχει έλλειψη ποιότητας, αλλά κυρίως γιατί δεν ήταν δυνατό να τους αποκτήσουμε με τα χρήματα που χρειαζόταν».
- Ο Bad Bunny γράφει ήδη ιστορία στο φετινό Super Bowl – Και ακόμα δεν έχει ανέβει στη σκηνή του halftime show
- Κακοκαιρία: Ανεμοστρόβιλος ισοπέδωσε στάβλο στην Πηνεία Ηλείας – Δεκάδες ζώα χάθηκαν
- Στις Βρυξέλλες ο Ανδρουλάκης για να συμμετάσχει στην προσύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών
- Ο Γιώργος Λάνθιμος κόντρα στη συμμετοχή των ομάδων του Ισραήλ στην Ευρώπη (vid)
- Αγρίνιο: Προφυλακίστηκε μετά την απολογία του ο 44χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος του κοινοτάρχη
- Θεσσαλονίκη: Φορτηγάκι παρέσυρε πεζό

