Anadolu: Σε μυστική τοποθεσία οι δύο τούρκοι στρατιωτικοί που «αγνοούνται»
Σε μυστική τοποθεσία, μετά από δικό τους αίτημα, βρίσκονται οι δύο τούρκοι στρατιωτικοί, για τους οποίους σήμερα οι Times έγραψαν ότι αγνοούνται από τις 20 Αυγούστου
Σε μυστική τοποθεσία, μετά από δικό τους αίτημα, βρίσκονται οι δύο τούρκοι στρατιωτικοί, για τους οποίους σήμερα οι Times έγραψαν ότι αγνοούνται από τις 20 Αυγούστου.
Αυτό αναφέρει το πρακτορείο Anadolu, επικαλούμενο δηλώσεις του εκπροσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας.
Συγκεκριμένα, το τουρκικό πρακτορείο αναφέρει πως ο Θεόδωρος Χρονόπουλος, εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ είπε πως μετά το πέρας της 18μηνης κράτησής τους οι δύο τούρκοι κομάντος, Σετίν και Αρίκ, υπέβαλαν συγκεκριμένο αίτημα προστασίας μέχρι να εκδικαστεί το αίτημά τους για άσυλο.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα δημοσίευμα των Times επικαλούμενο την, κατά δήλωσή της, δικηγόρο μερικών από τους τούρκους στρατιωτικούς, έγραψε πως δύο εξ αυτών αγνοούνται από τις 20 Αυγούστου, ενώ άφηνε υπόνοιες περί ανταλλαγής με τους 2 έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι αφέθηκαν ελεύθεροι και επέστρεψαν στην Ελλάδα τον Δεκαπενταύγουστο, μετά από 167 ημέρες κράτησης στην Τουρκία με την υποψία της κατασκοπείας.
Λίγη ώρα αργότερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, οι συνήγοροι των οχτώ τούρκων στρατιωτικών διέψευσαν κατηγορηματικά το δημοσίευμα, ενώ διευκρίνισαν πως η δικηγόρος Σταυρούλα Τομαρά την οποία και επικαλείται το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, δεν υπερασπίζεται πλέον κανέναν από τους 8 στρατιωτικούς.
- Σενάρια από την Ιταλία για Χεζόνια στον Παναθηναϊκό
- «Τα έχουμε χάσει» – Σε σοκ ο πατέρας του 20χρονου που κατηγορείται ότι βίασε ανήλικο και το βιντεοσκοπούσε
- Καισαριανή: Πιθανή ταυτοποίηση δύο από τους εκτελεσθέντες που απεικονίζονται στις φωτογραφίες από το ΚΚΕ
- Κράσαρε το Χ – Χρήστες από όλο τον κόσμο αναφέρουν προβλήματα
- Νέο βιοκλιματικό σχολείο στο Δήμο Νεάπολης-Συκεών
- Τουρκία: Τρεις εργάτες παγιδεύτηκαν σε ορυχείο που κατέρρευσε στο Ζονγκουλντάκ
