
«Ο Φορτούνης ήταν φανταστικός»
Τι έλεγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με την Λουκέρνη για την απόδοση του διεθνούς μέσου. Οι ερυθρόλευκοι «έβγαλαν το καπέλο» στον 26χρονο επιτελικό χαφ, χαρακτηρίζοντας φανταστική την εμφάνιση του mr 7
Ο Κώστας Φορτούνης έδειξε στο ματς με την Λουκέρνη πως είναι αποφασισμένος και πανέτοιμος ν’ αφήσει πίσω την περσινή χρονιά.
Ο διεθνής μέσος του Ολυμπιακού πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και to10.gr αποκάλυψε χθες τι έλεγε ο Πέδρο Μαρτίνς στους συνεργάτες του μετά το τέλος του αγώνα με την ελβετική ομάδα.
Ο Πορτογάλος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση του Φορτούνη αλλά έχει επίσης μεγάλο ενδιαφέρον να σταθούμε και στα όσα έλεγαν οι συμπαίκτες του.
- Διευκρινίσεις Μπουγά για την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία – «Η τροπολογία δεν επηρεάζει τις αρμοδιότητές της»
- Μετά το Ρολάν Γκαρός, χάνει και το Γουίμπλεντον ο Κάρλος Αλκαράθ (pic)
- Ρούμπιο και Γκουτέρες συνομίλησαν για το Ιράν, την επισιτιστική ασφάλεια και τον Έμπολα
- Βρέθηκε το κανόνι του Κλιντ Ίστγουντ στο «Ο Καλός, ο Κακός και ο Άσχημος» – Πού ήταν;
- ΗΠΑ: Πτώση της δημοτικότητας του Τραμπ στο 35% – Δύο στους δέκα Ρεπουμπλικάνους αποδοκιμάζουν το έργο του
- Γιάγια Τουρέ ή Ιγκόρ Μπίσκαν το δίλημμα στην Σλόβαν Μπρατισλάβας




