
Φιλική ήττα του Παναθηναϊκού από την Ομόνοια
Την ήττα με 1-0 από την Ομόνοια, γνώρισε ο Παναθηναϊκός σε φιλικό αγώνα στην Κύπρο
Την ήττα με 1-0 από την Ομόνοια, γνώρισε ο Παναθηναϊκός σε φιλικό αγώνα στην Κύπρο.
Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε στο 18ο λεπτό ο, παλιός γνώριμος στο ελληνικό κοινό από το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, Ματ Ντάρμπισιρ με κεφαλιά.
Ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο 10λεπτο, κι αφού πρώτα ο Δώνης είχε δοκιμάσει διάφορα αγωνιστικά σχήματα με πολλές αλλαγές, έχασε δύο καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.
Στο 83` το πλασέ του Εμμανουηλίδη πέρασε άουτ, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα, το πλασέ του Πίσπα από τη μικρή περιοχή έφυγε και πάλι άουτ.
Η σύνθεση του Παναθηναϊκού: Κότσαρης, Γιόχανσον (66` Μαυρομμάτης), Θεοχάρης (75` Αποστολάκης), Οικονόμου (80` Πίσπας), Κουλιμπαλί (75` Οικονομόπουλος), Χατζηθεοδωρίδης (78` Κουντουριώτης), Στάικος (46` Κουρμπέλης), Κάτσε (66` Τζανδάρης), Δώνης (69` Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης (46` Σέχου), Ρεγκάκος (46` Μπουζούκης).
Διαβάστε επίσης:
- Ο Εβρά διαπρέπει και στο «γήπεδο» των επιχειρήσεων
- «Super Mario Galaxy» – Μια ταινία χειρότερη από την τεχνητή νοημοσύνη
- Le Monde: Η συντηρητική ελληνική κυβέρνηση κλυδωνίζεται από τα σκάνδαλα – Ανασχηματισμός έκτακτης ανάγκης
- Πανσερραϊκός – Αστέρας Τρίπολης 0-0: «Χ»αμένοι και οι δύο
- Ισπανία: Η σιδηροτροχιά όπου συγκρούστηκαν τα δύο τρένα είχε σπάσει μια μέρα πριν το θανατηφόρο δυστύχημα
- Παναθηναϊκός: Πρωτοκλασάτο «6» και Τριάντης για τη μεσαία γραμμή



