
Η επιστροφή των «χιλιοτραγουδισμένων» στη διαιτησία;
Η επιβεβαίωση του «Παράγκα» για Δαλούκα, Παππά και σία και τα υπόλοιπα… φυντάνια
O «Παράγκας» στις 27/7 έγραψε για τους «χιλιοτραγουδισμένους» που θέλουν να επιστρέψουν στην διαιτησία και αφού δεν μπορούν να το κάνουν με τη σφυρίχτρα στο στόμα, επέλεξαν την… οδό του παρατηρητή ή ακόμη και του εκπαιδευτή.
Εκτός από τον Γιώργο Δαλούκα, ο οποίος στη σχετική λίστα της ΚΕΔ έχει γραφτεί ως… Νταλούκας, τον Σταύρο Μάνταλο, τον Δημήτρη Θάνο, τον Ανδρέα Παππά, τον Μιχάλης Βοσκάκη και τους βοηθούς Νίκο Γεωργαράκο, Χρήστο Γενναίο, υπάρχουν και άλλα ονόματα.
Άλλωστε, η σχετική λίστα, που διέρρευσε και επιβεβαιώνει απόλυτα τον «Παράγκα», απαριθμεί συνολικά 124 υποψήφιους εκπαιδευτές και παρατηρητές, ζωή να έχουν, μακριά από τη διαιτησία να είναι.
- Ανάπτυξη: Ο κίνδυνος του 1% για την ελληνική οικονομία – Η αβέβαιη πορεία και τα υπαρκτά προβλήματα
- Πέθανε ο Κρεγκ Βέντερ, ο επιστήμονας που διάβασε πρώτος το ανθρώπινο γονιδίωμα
- Ρόδος: Αθώα η 19χρονη υπάλληλος που διέθεσε αλκοόλ σε ανήλικη
- MEGA: Στην κορυφή της τηλεθέασης η ενημέρωση και τον Απρίλιο
- ΣΥΡΙΖΑ: Απαράδεκτη η πειρατική ενέργεια του Ισραήλ κατά του Global Sumud Flotilla
- ΕΚΤ: Αμετάβλητα διατηρεί τα επιτόκια παρά την άνοδο του πληθωρισμού


