
Τα μπάνια των αρχηγών
Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών και για τους αρχηγούς των κομμάτων
Ο Αύγουστος είναι ο μήνας των διακοπών και για τους αρχηγούς των κομμάτων.
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρίσκεται από αυτή την εβδομάδα στα Χανιά μαζί με την οικογένειά του κι αν συμβεί κάτι και απαιτηθεί να έρθει στην Αθήνα, θα πάρει τα αεροπλάνο και σε 40 λεπτά θα είναι στο γραφείο του.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας δεν λέει σε κανέναν αν θα πάει εφέτος διακοπές. Βλέπετε, όλη αυτή εθνική τραγωδία και η πολιτική ευθύνη που έπεσε πάνω του ίσως να του άλλαξαν τα σχέδια.
Πάντως τα μπάνια, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, δεν πρόκειται να του λείψουν, αφού έχει ενοικιάσει (από τον εφοπλιστή Μαρτίνο) ένα παραθαλάσιο εξοχικό στο Σούνιο και πηγαινοέρχεται από εκεί στο Μαξίμου. Και στα μπάνια των αρχηγών υπάρχει αντιπαράθεση.
Η ΝΔ, για παράδειγμα, επιμένει ότι αυτό το καλοκαίρι θα είναι και το τελευταίο του κ. Τσίπρα ως πρωθυπουργού. Η Φώφη Γεννηματά αναχωρεί για τη Σκύρο, όπως κάνει κάθε καλοκαίρι.
- Συνάντηση Ρούμπιο και αλ Θάνι, εν μέσω φημών για διαμεσολάβηση του Κατάρ
- Τουλάχιστον 69 νεκροί σε εφόδους παραστρατιωτικών στο βορειοανατολικό τμήμα της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό
- Ο Πούτιν λέει πως πιστεύει ότι η σύγκρουση στην Ουκρανία φθάνει στο τέλος της
- Περιβαλλοντική καταστροφή και «μαύρη βροχή» στη Ρωσία μετά από τριπλό χτύπημα σε διυλιστήριο
- Στη Συρία η επόμενη σύγκρουση μπορεί να αφορά τις πινακίδες στα δημόσια κτίρια των κουρδικών περιοχών
- Τεχεράνη και Ουάσινγκτον βρίσκονται μακριά από το τέλος της σύγκρουσης, αλλά στο Ορμούζ τα νέα είναι καλύτερα


