
Πίστη στην Τσέλσι για παραμονή του Αζάρ
Πεπεισμένοι οι άνθρωποι των Λονδρέζων ότι ο Βέλγος άσος δεν θα απαιτήσεις τη μετακίνησή του στην Ρεάλ, παρότι προ ολίγων ημερών είχε αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης που του έγινε από τους μπλε
Αισιοδοξία ότι ο Εντέν Αζάρ θα παραμείνει τελικά στην Τσέλσι, επικρατεί στην ομαδα ττου Λονδίνου. Ο 27χρονος Βέλγος εξτρέμ που βρίσκεται στους μπλε από το 2012, έχει ακουστει για την Ρεάλ η οποία θέλει να τον αγοράσει.
Ωστόσο, ο νέος προπονητής της Τσέλσι, Μαουρίσιο Σάρι, τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του, έχοντας ζητήσει από τους ανθρώπους των λονδρέζων την παραμονή του.
Θυμίζουμε ότι εν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που Αζάρ αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Τσέλσι. Για την ακρίβεια αρνήθηκε πρόταση-χρυσάφι η άγγιζε τις 300.000 λίρες εβδομαδιαίως!
Παρ’ όλα αυτά, οι άνθρωποι των μπλε, πιστεύουν ότι ο Αζάρ θα παραμείνει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και δεν θα ζητήσει την μετακίνηση του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».
- Ιράν: Η εκεχειρία περιλαμβάνει τον Λίβανο, διαβεβαιώνει ο πρωθυπουργός του Πακιστάν
- Ιράν – Εκεχειρία: Πτώση στις τιμές του πετρελαίου, απογείωση σε ασιατικά χρηματιστήρια
- Ιράν: Για νίκη κάνει λόγο η Τεχεράνη – Το σχέδιο των 10 σημείων που διαβίβασε στην Ουάσιγκτον
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί σχεδόν κατά 18% η τιμή του WTI μετά την ανακοίνωση της εκεχειρίας
- Καλιφόρνια: Πράκτορες της ICE πυροβόλησαν άνδρα που «επιχείρησε να τους παρασύρει με το αυτοκίνητό του»
- Πετρέλαιο: Υποχωρεί κατά σχεδόν 7% το WTI μετά την παράταση του τελεσιγράφου από τον Τραμπ


