
Η Ασημάκη πρώτη σκόρερ της Εθνικής σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα
Ξεπέρασε τη Ρουμπέση που είχε 57 γκολ στη διοργάνωση
Η Αλεξάνδρα Ασημάκη ξεπέρασε την Πέμπτη την Αντιγόνη Ρουμπέση και έγινε η πρώτη σκόρερ της εθνικής υδατοσφαίρισης γυναικών, σε τελική φάση Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.
Πριν την έναρξη της διοργάνωσης, η 30χρονη φουνταριστή είχε 47 γκολ σε πέντε συμμετοχές, δέκα λιγότερα από την προκάτοχό της στην αρχηγία της ομάδας.
Τη διαφορά αυτή η Ασημάκη την κάλυψε στα τρία πρώτα ματς στη Βαρκελώνη και, με το πρώτο (από τα έξι συνολικά) τέρμα που πέτυχε στο σημερινό παιχνίδι με το Ισραήλ, την ξεπέρασε και ανέβηκε στην πρώτη θέση.
Μάλιστα, η Ασημάκη στο παιχνίδι της τέταρτη αγωνιστικής σημείωσε έξι τέρματα και έφτασε τα 63.
Τέλος, να σημειωθεί ότι με αυτά τα έξι γκολ, η φουνταριστή του Ολυμπιακού έφτασε τα 502 με το «γαλανόλευκο» σκουφάκι.
- Live streaming η φιέστα του 14ου πρωταθλήματος της ΑΕΚ
- Super League: ‘Ετσι μοιράστηκαν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια
- Ο χορός των 8 πέπλων – Όλα τα νυφικά της Ελίζαμπεθ Τέιλορ
- Αυτή είναι η τελική βαθμολογία των playoffs της Stoiximan Super League (pic)
- Ρόδος: Μητέρα και κόρη είναι τα θύματα του τροχαίου δυστυχήματος στ’ Αφάντου
- ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ροντινέι έστειλε τους «ερυθρόλευκους» στα προκριματικά του Champions League (vids)

