Έσπασε τα κοντέρ στη Γαλλία ο τελικός του Μουντιάλ
Καθηλωμένοι στους τηλεοπτικούς δέκτες τους οι Γάλλοι
Σχεδόν όλη η Γαλλία παρακολούθησε την μεγάλη αναμέτρηση των «τρικολόρ» με την Κροατία για τα σκήπτρα της Παγκόσμιας Πρωτασθλήτριας.
Σύμφωνα με την TF1 των τελικό του Μουντιάλ παρακολούθησαν κατά μέσο όρο 19,34 εκατ. άνθρωποι, με τη μέση τηλεθέαση να αγγίζει το 83%.
Μάλιστα η μέγιστη τηλεθέαση που έπιασε η αναμέτρηση στο φινάλε ήταν 22,21 εκατ. τηλεθεατές.
Αν και πρόκειται για την έβδομη μεγαλύτερη τηλεθέαση στην ιστορία της γαλλικής τηλεόρασης, βρίσκεται αρκετά πίσω από τα 22,2 εκατομμύρια τηλεθεατών που είδαν κατά μέσο όρο τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Γερμανίας το 2006 απέναντι στην Πορτογαλία (1-0).
- Ο Καραγκούνης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό
- Στον τόπο της τραγωδίας στα Τρίκαλα ο Φάμελλος – «Η κυβέρνηση θέλει να μπαζώσει την αλήθεια και να κρύψει τις ευθύνες της»
- Ουκρανία: Θερμοκρασίες που θα φθάσουν τους μείον 30 βαθμούς Κελσίου απειλούν να καταστρέψουν τις σοδειές
- Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει νέα προγράμματα σπουδών στη Φρανκφούρτη
- Ράτσιτς: «Ήρθα στον Άρη για να πάρω τίτλους και να παίξω στην Ευρώπη»
- Γερμανία: Δικαιώθηκε δασκάλα η οποία υπέστη «σαφή διάκριση» λόγω του πακιστανικού επωνύμου της

