Βοήθημα ανεργίας σε αυτοαπασχολούμενους του τέως ΕΤΑΑ ανακοίνωσε η Αχτσιόγλου
«Θα καταβάλλεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, μετά από έλεγχο των προϋποθέσεων που περιλαμβάνονται στην υπουργική απόφαση» διευκρινίζει η υπουργός Εργασίας
«Με απόφαση που υπογράψαμε σήμερα, δίνουμε για πρώτη φορά τη δυνατότητα λήψης του βοηθήματος ανεργίας σε αυτοαπασχολούμενους (δικηγόρους, γιατρούς, μηχανικούς) του τέως ΕΤΑΑ, παρότι κατέβαλαν εισφορά υπέρ ΟΑΕΔ ήδη από το 2011» αναφέρει σε ανάρτησή της στο facebook η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου.
Παράλληλα, σημειώνει ότι το βοήθημα θα χορηγείται για χρονικό διάστημα 3 έως 9 μηνών, ανάλογα με το χρόνο ασφάλισης του δικαιούχου και ανέρχεται στο ποσό των 360 ευρώ, μηνιαίως.
«Θα καταβάλλεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, μετά από έλεγχο των προϋποθέσεων που περιλαμβάνονται στην υπουργική απόφαση» διευκρινίζει η υπουργός Εργασίας.
- Ουκρανία: Η Δύση πρέπει να συμβιβαστεί με την πραγματικότητα επί του πεδίου, τονίζει ο Λαβρόφ,
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Μύθοι και αλήθειες για τους «αιώνιους»
- Ο Τραμπ παρέχει πλήρη στήριξη στον Νετανιάχου – Aπειλεί Ιράν, Χαμάς και Χεζμπολάχ «αν συμπεριφέρονται άσχημα»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 30.12.2025]
- Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Εσπανιόλ, ζητήθηκε «φρένο» στον θυμό για τον Ζοάν Γκαρσία
- Τεχεράνη: Διαδηλώσεις έξω από κλειστά καταστήματα, λόγω ισοτιμίας και ακρίβειας







