Λίγο… περισσότερο από την ομάδα του Μεξικό αξίζει ο Νεϊμάρ
Μερικές ώρες πριν τη μάχη των Βραζιλιάνων με τους Μεξικανούς για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η ομάδα του Μεξικού αξίζει λίγο... λιγότερα από όσο ο Νεϊμάρ μόνος του
Χαοτική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η «χρηματιστηριακή» διαφορά της Βραζιλίας με το Μεξικό.
Σύμφωνα με τις αξίες παικτών στο «transfermarkt» η αξία του Νεϊμάρ υπολογίζεται στα 180 εκατ. ευρώ, ενώ ολόκληρη η 23άδα του Μεξικού αξίζει περίπου 155 εκατ. ευρώ.
Ακριβότερος παίκτης των «Ελ Τρι» είναι ο Ίρβινγκ Λοθάνο της Αϊντχόφεν, ο οποίος αξίζει περίπου 25 εκατ ευρώ.
Μάλιστα 13 παίκτες της «Σελεσάο» έχουν αξία μεγαλύτερη των 25 εκατ. ευρώ, χαρακτηριστικό δείγμα της υπεροπλίας των Βραζιλιάνων.
Με συνολική αξία 981 εκατ. ευρώ η Βραζιλία είναι η δεύτερη ακριβότερη ομάδα της διοργάνωσης, με τη Γαλλία να βρίσκεται στην πρώτη θέση.
- Τραμπ: Απαντά για τα νέα καρέ με τον Έπσταϊν – «Εκατοντάδες έχουν φωτογραφίες μαζί του, δεν είναι κάτι σπουδαίο»
- Η χρηματιστηριακή αξία της Super League – Στα ύψη ο Ολυμπιακός (pics)
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 33χρονο γιατρό που αγνοείται από τις 7 Δεκεμβρίου – Εκδόθηκε Silver Alert
- ΠΑΣΟΚ: Ποιον κρατά ο φερόμενος εγκέφαλος του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης, και δεν τον διαγράφει η ΝΔ;
- Τελικά τι είναι εθνική επιτυχία;
- Τι θα ζητήσουν οι Μπακς για την ανταλλαγή του Αντετοκούνμπο


