Στρέφονται στον Κίκε Φλόρες οι Ισπανοί
Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό οι Ισπανοί ήδη ψάχνουν διάδοχο στον πάγκο της Εθνικής
Την γρήγορη έξοδο τους από το Μουντιάλ δείχνουν να ξεπερνούν οι Ισπανοί, καθώς μόλις μια μέρα μετά τον «πικρό» αποκλεισμό η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας βρίσκεται ήδη σε αναζήτηση προπονητή.
Δημοσιεύματα μάλιστα δίνουν ως φαβορί για τον πάγκο των «Φούριας Ρόχας» τον Ισπανό Κίκε Φλόρες. Ο 53χρονος τεχνικός έχει την εμπειρία και τα στοιχεία τα οποία ταιριάζουν στη φιλοσοφία της ομάδας, ενώ είναι άμεσα διαθέσιμος.
Ως δεύτερη σκέψη υπάρχουν οι περιπτώσεις του Λουίς Ενρίκε και του γνωστού στην Ελλάδα από το πέρασμα του στον Ολυμπιακό, Μίτσελ. Σαν ύστατη λύση «παίζουν» και τα ονόματα των Πάκο Χέμεθ αλλά και του Κίκε Σετιέν, ενώ οι περιπτώσεις των Ράφα Μπενίτεθ, Μαρθελίνιο και Ρομπέρτο Μαρτίνεθ κρίνονται δύσκολες.
- Μπανγκλαντές: Το BNP κέρδισε τις εκλογές υποσχόμενο ριζικές αλλαγές – Συγχαρητήρια μηνύματα από ΗΠΑ και Ινδία
- Η προπόνηση που πάει την απώλεια βάρους σε άλλο επίπεδο
- Υεμένη: Καταδίκη για παραβίαση εγκαταστάσεων του ΟΗΕ στη Σαναά στο Συμβούλιο Ασφαλείας – Τι ζήτησε η Ελλάδα
- Συνεχίζει να καλπάζει ο πληθωρισμός: Γιατί «χτυπάει» περισσότερο την Ελλάδα
- Συνταγή: Quesadilla με γύρο κοτόπουλο
- Ο κομματικός Τασούλας και ο υπερθεσμικός Τσίπρας


