
Συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο ο Ιλιασόβα
Επέστρεψε στους Μιλγουόκι Μπακς
Στο Μιλγουόκι επέστρεψε ο Ερσάν Ιλιασόβα. Ο Τούρκος πάουερ φόργουορντ έλυσε το συμβόλαιο του με τη Φιλαδέλφεια και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Γιάννη Αντεντοκούνμπο, για την τρίτη θητεία του στους Μπακς.
Ο 31χρονος φόργουορντ ήρθε σε συμφωνία με τα «ελάφια» για τριετές συμβόλαιο αξίας 21 εκατ. δολαρίων. Ο Τούρκος σταρ είχε φορέσει την φανέλα των Μπακς τις σεζόν 2005-07 και 2009-15.
Συνολικά ο Ιλιασόβα σταρ έχει συνολικά περίπου 700 παιχνίδια στο ΝΒΑ, φορώντας τις φανέλες των Μπακς, Πίστονς, Μάτζικ, Χοκς, Θάντερ και Σίξερς.
- Γεραπετρίτης: «Εχει χαθεί η έννοια των σταθερών» σήμερα στη «διεθνή γεωπολιτική αρένα»
- ΚΚΕ: Μηνύματα από το Κόμμα Τουντέχ του Ιράν, τα ΚΚ Ισραήλ και Τουρκίας, σε μεγάλη συγκέντρωση στο ΣΕΦ
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»

