Τιμωρία των Σακίρι και Τζάκα ζητούν οι Σέρβοι
Οι δύο ποδοσφαιριστές της Ελβετίας (με Αλβανικές ρίζες), πανηγύρισαν τα τέρματα τους απέναντι στη Σερβία σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον Αλβανικό αετό
Στα άκρα σκοπεύει να φτάσει η Σερβική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία σχετικά με τις υποθέσεις των Γκρανίτ Τζάκα και Σερντάν Σακίρι.
Οι δύο ποδοσφαιριστές πανηγύρισαν τα τέρματα που πέτυχαν κάνοντας τον Αλβανικό αετό, πράγμα το οποίο εξόργισε του Σέρβους.
Μάλιστα οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας θα ζητήσουν την τιμωρία του Σακίρι και για το γεγονός ότι είχε τη σημαία του Κόσοβου στα παπούτσια του.
Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με το άρθρο 54 της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας πανηγυρισμοί με πολιτικά μηνύματα μπορεί να οδηγήσουν σε τιμωρία δύο αγωνιστικών.
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: – Δεν είμαι εχθρός – Είμαι ήδη νεκρός
- Γιορτή σήμερα 19 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Υπερθέαμα: Όλα τα γκολ της βραδιάς στο Champions League (vids)
- Συμπληρώθηκε το παζλ: Τα ζευγάρια της προημιτελικής φάσης του Champions League
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]
- Τότεναμ – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-2: Πρόκριση για τους «Ροχιμπλάνκος» και τώρα ισπανικός «εμφύλιος» (vid)



