Η κυβέρνηση και η … παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου
Στη Βουλή έχουν αρχίσει τα πονταρίσματα με «γκανιάν» το σενάριο που λέει ότι με τη σημερινή της μορφή η κυβέρνηση … δεν θα κάνει παρέλαση στις 28 Οκτωβρίου.
Όπως αναφέρει ο «Μικροπολιτικός» στα ΝΕΑ , οι εξελίξεις μπορεί να είναι ταχύτατες. Στις 11 Ιουλίου στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, που ο διεθνής οργανισμός θα υποδεχθεί τη «Βόρεια Μακεδονία», θα πρέπει να μας εκπροσωπήσει ο Πάνος Καμμένος.
Αν αρνηθεί – που θα αρνηθεί από ότι γνωρίζω – θα πάει στη θέση του ο Φώτης Κουβέλης. Τότε, μου εξομολογούνται συριζαίοι βουλευτές, μπορεί να επέλθει η ρήξη Τσίπρα – Καμμένου και να λήξει η συγκυβέρνηση.
- Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός 10-12: Πήραν το ντέρμπι κι έκαναν το «12Χ12» οι ερυθρόλευκες
- Αγρότες: Δικαστικός κλητήρας πήγε σε μπλόκο και επέδωσε σε αγρότη αγωγή για χρέη [βίντεο]
- Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων πανελλαδικά – «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε, γιατί τα έχουμε ήδη χάσει όλα» –
- Ζάκυνθος: Στο ΔΙΚΕΠΑΖ το πίτμπουλ που δάγκωσε και σκότωσε το δίχρονο αγοράκι – Υπό συνεχή παρακολούθηση από ειδικούς
- Betsson: Μια ξεχωριστή προσφορά με 220 δώρα* χωρίς κατάθεση + ένα Γύρισμα στον τροχό
- LIVE: Βιγιαρεάλ – Κοπεγχάγη



