Στον εξωδικαστικό μηχανισμό και οφειλές άνω των 50.000 ευρώ
Τι προβλέπει η σχετική απόφαση για ρύθμιση οφειλών προς το Δημόσιο
Τη δυνατότητα ρύθμισης οφειλών προς το Δημόσιο άνω των 50.000 ευρώ στο πλαίσιο του νόμου για τον εξωδικαστικό συμβιβασμό, δίνει νέα απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (τροποποίηση της ΠΟΛ 1223/29.12.2017 ΦΕΚ 2319 ΤΕΥΧΟΣ Β).
Με την απόφαση αυτή, δίνεται πλέον η δυνατότητα να ρυθμίζονται οφειλές ανεξαρτήτως του ύψους αυτών αντί του ορίου των 50.000 ευρώ, που ίσχυε έως σήμερα.
Ιδιαίτερα για οφειλές έως 125.000 ευρώ χορηγούνται ρυθμίσεις με τα ίδια ακριβώς κριτήρια, που ισχύουν ήδη για οφειλές έως 50.000 ευρώ και με την ίδια απλοποιημένη διαδικασία.
Επίσης στη ρύθμιση υπάγονται πλέον οφειλές, που είχαν βεβαιωθεί έως και την 31η Δεκεμβρίου 2017, αντί της 31ης Δεκεμβρίου 2016.
- O Σκύλος που έκλαιγε βουβά τις Νύχτες: Το νέο έργο του Θέμη Μουμουλίδη
- ΠΑΣΟΚ: Οι κάλπες, τα «τιμάρια» και η κόντρα για τις συνεργασίες
- Ακριβός στα προσωπικά δεδομένα όταν τρώει κρακεράκια και φθηνός όταν παρακολουθείται με Predator, ο Άδωνις
- Δίκη email-gate στον απόηχο των υποκλοπών: Ποιοι προσπαθούν να ξεπλύνουν τους κατηγορούμενους για το σκάνδαλο
- Νέα συλλογική σύμβαση στον επισιτισμό: Αυξήσεις στα όρια του κατώτατου μισθού
- Βρυξέλλες: Κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής – Αναζητούνται λύσεις για την άνοδο των τιμών της ενέργειας








