Στα «μαλακά» Βέλγιο και Αγγλία, μεγάλη ευκαιρία για Σουηδία και Ν. Κορέα
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα, Δευτέρα, το Μουντιάλ της Ρωσίας
Με τρεις αγώνες συνεχίζεται σήμερα, Δευτέρα, το Μουντιάλ της Ρωσίας.
Στον πρώτο αγώνα της ημέρας, στις 15:00, η Σουηδία κοντράρεται με την Νότια Κορέα, σε μια αναμέτρηση που έχει αποκτήσει πολύ σημαντικό χαρακτήρα, μετά την ήττα της Γερμανίας από το Μεξικό, στον άλλο αγώνα του 6ου ομίλου. Όποια ομάδα επικρατήσει θα πάρει σημαντικό κεφάλι για την πρόκριση, απέναντι στο απόλυτο φαβορί του ομίλου.
Στη συνέχεια, στις 18:00, ένα από τα φαβορί της φετινής διοργάνωσης, το Βέλγιο κάνει ντεμπούτο στα γήπεδα της Ρωσίας απέναντι στον Παναμά και καλείται να μην την «πατήσει» σαν τα υπόλοιπα φαβορί.
Τέλος, στις 21:00, η Αγγλία μετά από μια σειρά αποτυχημένων προσπαθειών σε διεθνείς διοργανώσεις ξεκινάει την πορεία της στο φετινό Μουντιάλ με την ελπίδα να επιτύχει κάτι καλύτερο από τα προηγούμενα χρόνια.
- Βόρεια Μακεδονία: Επιτέθηκαν στην πρεσβεία της Βουλγαρίας στα Σκόπια – Εντονη αντίδραση της Σόφιας
- Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της; Αυτές είναι οι χώρες της ΕΕ που χάνουν θέσεις εργασίας λόγω εξωτερικής ανάθεσης
- Βίντεο από το Ιράν και το ιατροδικαστικό κέντρο Καχριζάκ, δείχνουν δεκάδες έως εκατοντάδες πτώματα
- Η Κίνα εκτινάσσει την παραγωγή αερίου – Η «καραμπόλα» με το LNG
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Τραπεζικές απάτες με τη χρήση της ΑΙ
- Γερμανία και Ισραήλ επεκτείνουν το συμβόλαιο των Arrow 3 και υπογράφουν νέες συμφωνίες


