Τα μυστικά για αφράτα μπιφτέκια
Μπορείτε να τα συνδυάσετε με πατάτες φούρνου ή ρύζι
Υλικά
1 κιλό κιμάς
2 τριμμένα κρεμμύδια
2 τριμμένες ντομάτες
3 φέτες ψωμί μουσκεμένο
2 κ.σ. ξίδι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.σ. ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε τον κιμά σε έναν μπολ, τρίβουμε τα κρεμμύδια και τις ντομάτες.
Στραγγίζουμε το ψωμί και ρίζνουμε κομματάκια πάνω από τον κιμά.
Προσθέτουμε ρίγανη, αλατοπίπερο, ξίδι – το οποίο κάνει και την διαφορά – και ελαιόλαδο.
Ζυμώνουμε καλά το μείγμα, όμως αν είναι σφιχτό καλό θα είναι να το ραντίσουμε με λίγο νερό.
Πλάθουμε και τα αραδιάζουμε στο ταψί όπου είναι έτοιμα για ψήσιμο.
- Κίνα: Ο «αναπνευστήρας» της Ρωσίας στον πόλεμο κυρώσεων
- Πυρκαγιά στο Χονγκ Κονγκ: Σκάνδαλο στις παραβάσεις των κανόνων ασφαλείας – Αγνοήθηκαν οι ανησυχίες των ενοίκων
- Από την Ολυμπιάδα, στα καρτέλ: Ο snowboarder ναρκοβαρώνος Ράιαν Γουέντινγκ στους 10 πιο επικίνδυνους του FBI
- Η Ρωσία τερματίζει τις στρατιωτικές συμφωνίες με Πορτογαλία, Γαλλία και Καναδά
- Νέα στοιχεία για την τραγωδία στην Κρήτη – Νεκροί μέσα σε λέμβο οι 18 μετανάστες
- Μεντιλίμπαρ: «Πολύ χαρούμενος για Μουζακίτη, ελπίζουμε να συνεχίσει να βοηθάει τον Ολυμπιακό»




