Εύκολο σπιτικό τζατζίκι
Συνδυάζεται ιδανικά με ψητό κρέας
Υλικά
1 αγγούρι
2 σκελίδες σκόρδο
¼ της κούπας ελαιόλαδο
500 γρ. γιαούρτι
1-2 κ.σ. ξύδι
αλάτι
Εκτέλεση
Τρίψτε με τον τρίφτη το αγγούρι σε ένα μπολ.
Σφίξτε το τριμμένο αγγούρι ώστε να στραγγίξει όλα τα ζουμιά του
Σε ένα μπολ προσθέστε το αγγούρι, το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το γιαούρτι, ξύδι, το αλάτι και ανακατέψτε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Διατηρήστε το τζατζίκι στο ψυγείο και σερβίρετε πάντα κρύο
- Ο Αντετοκούνμπο, η επόμενη μέρα του αποκλεισμού και το Προολυμπιακό…
- Οι χειρότερες συνεντεύξεις για δουλειά: «Έπρεπε να συρθούμε και να μουγκρίσουμε σαν αγελάδες»
- O ξεχωριστός τρόπος που ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εύχεται «Καλή Ανάσταση»
- Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που ληστής προσπαθεί να πνίξει γυναίκα σε σούπερ μάρκετ της Ισπανίας
- Ιμπόρα: «H πορεία μας είναι ένα όμορφο όνειρο (vid)
- Μαρίνα Σάττι: «Στη δεύτερη πρόβα γλιστρούσαν τα παπούτσια μου»