Δροσιστική σαλάτα με αβοκάντο και αγγούρι
Η καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι
Υλικά
4 φύλλα μαρούλι, ψιλοκομμένα
6 ντοματίνια, κομμένα στα δύο
2 ραπανάκια, λεπτοκομμένα
2 κρεμμυδάκια, λεπτοκομμένα
50 γρ. αγγούρι, κομμένο σε μικρούς κύβους
25 γρ. φύλλα μαϊντανό, τεμαχισμένα
25 γρ. φύλλα μέντας, χοντροκομμένα
1 αβοκάντο, ψιλοκομμένο σε κύβους
Για τη σάλτσα
½ σκελίδα σκόρδο, θρυμματισμένο
1 κουταλιά της σούπας χυμό λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Εκτέλεση
1. Για τη σάλτσα, ανακατέψτε το θρυμματισμένο σκόρδο με μια πρέζα αλατιού, το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο. Αφήστε τη στην άκρη έως ότου να σερβίρετε.
2. Ανακατέψτε τα συστατικά σαλάτας σε ένα μπολ και προσθέστε από πάνω τη σάλτσα όταν θέλετε να σερβίρετε.
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του
