Έτοιμος για το τέταρτο Μουντιάλ της καριέρας του είναι ο Αυστραλός, Τιμ Κέιχιλ. Ο 38χρονος πλέον επιθετικός κατάφερε να βρεθεί στην τελική αποστολή του Μπέρτ Φαν Μάρβαϊκ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, μετά το δεύτερο πέρασμα του από την Τσάμπιονσιπ για λογαριασμό της Μίλγουολ.
Έτσι ο πρώτος σκόρερ των «Socceroos» θα βρεθεί στα γήπεδα της Ρωσίας, όπου καλείται να δείξει το δρόμο για τους νεότερους συμπαίκτες του, όπως τον 19χρονο Ντάνιελ Αρζάνι που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με το εθνόσημο την περασμένη Παρασκευή (1/6).
Στην αποστολή της Αυστραλίας βρίσκεται ο ελληνικής καταγωγής Ντίμιτρι Πετράτος, ενώ εκτός έμεινε ο Απόστολος Γιάννου.
LIVE: Μπαρτσελόνα – Οσασούνα. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπαρτσελόνα – Οσασούνα για τη 16η αγωνιστική της La Liga. Τηλεοπτικά από το Novasports Prime.
Με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να επιστρέφει στην δράση, η Λίβερπουλ επιβλήθηκε της Μπράιτον με 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Εκιτικέ. Επιτέλους νίκη για την Τσέλσι η οποία «καθάρισε» την Έβερτον στο πρώτο μέρος (2-0).
H Χόφενχαϊμ διέλυσε με 4-1 το Αμβούργο και πάτησε στην τετράδα της Bundesliga, νίκη με 3-1 για την Βόλφσμπουργκ του Κουλιεράκη που έβαλε αυτογκόλ με την Γκλάντμπαχ.