Εριξαν «μαύρο» στη Βασιλική Θάνου
Δεν τα κατάφερε η παράταξη που στήριξε με νύχια και με δόντια
Πολλές συγχαρητήριες επιστολές, και περισσή πικρία, ακολούθησαν – όπως μαθαίνω – την ήττα της παράταξης που στήριξε στις εκλογές της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων η τέως πρόεδρος του Αρείου Πάγου και νυν προϊσταμένη του Νομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Βασιλική Θάνου.
Τα μέλη της μεγαλύτερης δικαστικής ένωσης έριξαν – κατά το εκλογικώς λεγόμενον – «μαύρο» στην ομάδα με επικεφαλής τον πρόεδρο Εφετών Χρήστο Κατσιάνη, εκλέγοντας έναν και μοναδικό υποψήφιο του συνδυασμού του, τον Χαράλαμπο Μαυρίδη, στη 14η θέση του δεκαπενταμελούς Διοικητικού Συμβουλίου.
Η τέως πρόεδρος είχε κάνει μεγάλο αγώνα – συνάξεις, τραπεζώματα, συνδιαλέξεις σε κινητά – να στηρίξει το σχήμα, αλλά φευ! Η κάλπη την πρόδωσε, εσωκλείοντας μήνυμα αναμφίβολα σαρωτικό.
- Το κράτος συνεχίζει να εκδικείται την Παρασκευή Τυχεροπούλου – για «συγκάλυψη στο σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ» μιλά ο δικηγόρος της
- Τεράστιο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω του σοβαρού τροχαίου
- Παναθηναϊκός: Ψάχνει αντίδραση κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ
- Κλιμακώνουν με 48ωρους αποκλεισμούς οι αγρότες επικαλούμενοι «το δικαίωμα στη ζωή» – Σύγκρουση επιλέγει το Μαξίμου
- Σέρρες: «Δεν είναι δολοφόνος – Ήταν κακιά στιγμή» – Ο αδελφός του 16χρονου που σκότωσε στο ξύλο τον 17χρονο
- Γαλλία: Τα τρακτέρ των αγροτών έφτασαν στο κέντρο του Παρισιού



