Παρέμεινε ο Πρίγιοβιτς στην προεπιλογή της Σερβίας, εκτός ο Βούκοβιτς
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Σερβίας, Μλάντεν Κρστάιτς, ανακοίνωσε την 27μελή προεπιλογή των «πλάβι» για το Μουντιάλ της Ρωσίας, «κόβοντας» οκτώ παίκτες, ενώ στην τελική του επιλογή θα πρέπει να αποκλείσει άλλους τέσσερις
Οκτώ παίκτες «έκοψε» από την προεπιλογή της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο ο Μλάντεν Κρστάιτς. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «πλάβι» ανακοίνωσε τους 27 ποδοσφαιριστές που συνεχίζουν την προετοιμασία, ενώ στην τελική του επιλογή θα πρέπει να αποκλείσει άλλους τέσσερις παίκτες. Μεταξύ των επιλογών παραμένει ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ, ενώ εκτός έμεινε ο Γιάγκος Βούκοβιτς του Ολυμπιακού.
Η προεπιλογή της εθνικής Σερβίας:
Τερματοφύλακες: Βλάντιμιρ Στoΐκοβιτς (Παρτίζαν), Μάρκο Ντμίτροβιτς (Εϊμπάρ), Πρέντραγκ Ράικοβιτς (Μακάμπι Τελ Αβίβ), Αλεκσάνταρ Γιοβάνοβιτς (Άαρχους).
Αμυντικοί: Αντόνιο Ρουκάβινα (Βιγιαρεάλ), Αλεξάνταρ Κολάροφ (Ρόμα), Μίλαν Ρόντιτς (Ερυθρός Αστέρας), Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς (Ζενίτ), Ούρος Σπάιτς (Κράσνονταρ), Ματίγια Νάσταζιτς (Σάλκε), Ντούσκο Τόσιτς (Γκουάνγκζου ΡΦ), Μίλος Βέλκοβιτς (Βέρντερ), Νικόλα Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα).
Μέσοι: Λούκα Μιλιβόγεβιτς (Κρίσταλ Πάλας), Νεμάνια Μάτιτς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάρκο Γκρούγιτς (Λίβερπουλ), Άντεμ Λιάιτς (Τορίνο), Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς (Λάτσιο), Ντούσαν Τάντιτς (Σαουθάμπτον), Μίγιατ Γκατσίνοβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Φίλιπ Κόστιτς (Αμβούργο), Άντριγια Ζίβκοβιτς (Μπενφίκα), Νεμάνια Ράντονιτς (Ερυθρός Αστέρας), Νεμάνια Μαξίμοβιτς (Βαλένθια).
Επιθετικοί: Αλεξάνταρ Μίτροβιτς (Φούλαμ), Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ), Λούκα Γιόβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης).
- Πλημμύρες και κατολισθήσεις στην Τουρκία
- Δεν θέλει κόπο: 20 λεπτά περπάτημα την μέρα κάνουν τη διαφορά
- Καιρός: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά της Ηπείρου – Πού θα έχει ισχυρές καταιγίδες
- Διάστημα: Τζίρος 500 εκατ. ευρώ και 2.500 εργαζόμενοι
- Γκέινορ, Σταλόνε, Kiss και Κρόφορντ: Οι καλλιτέχνες που βραβεύτηκαν σε ένα Kennedy Center που αλλάζει
- Επιστροφή στα παιδικά χρόνια: Επτά χόμπι από τα παλιά που αξίζει να δοκιμάσουμε ξανά



