Συνελήφθη 19χρονος για την εισβολή του «Ρουβίκωνα» σε συμβολαιογραφείο
Τα μέλη του «Ρουβίκωνα», που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στο συμβολαιογραφείο, λίγο μετά τις 10:00 και προκάλεσαν υλικές ζημιές, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν
Ένας 19χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής από άνδρες της κρατικής ασφάλειας, κατηγορούμενος για συμμετοχή στην επίθεση που πραγματοποίησαν μέλη της αντιεξουσιαστικής συλλογικότητας «Ρουβίκωνας», σήμερα το πρωί, σε συμβολαιογραφείο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ακαδημίας.
Τα μέλη του «Ρουβίκωνα», που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, εισέβαλαν στο συμβολαιογραφείο, λίγο μετά τις 10:00 και προκάλεσαν υλικές ζημιές, ενώ στη συνέχεια αποχώρησαν.
Σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ο «Ρουβίκωνας» υποστηρίζει, μεταξύ άλλων ότι πραγματοποίησε την επίθεση στο συγκεκριμένο συμβολαιογραφείο «γιατί η συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών».
Την επίθεση κατήγγειλε με ανακοίνωσή του ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Αθηνών – Πειραιώς.
- Ολυμπιακός: Μεγάλο ενδιαφέρον από τους οπαδούς του για τον τελικό του Betsson Super Cup: Πόσα εισιτήρια διατέθηκαν
- Live Streaming: Ζάμπια – Μαρόκο
- Συμμαχία ανταγωνιστών στους ημιαγωγούς – H Nvidia επενδύει για τη σωτηρία της Intel
- «Συνελήφθη ο παίκτης του Κολοσσού Ρόδου, Άντριου Γκάουντλοκ, με ποσότητα ναρκωτικών»
- Η Μπιγιονσέ ανήκει πλέον στην λίστα με τους δισεκατομμυριούχους, κάνοντας παρέα στον Jay-Z
- ΒΑΒΟΥΡΑ: Ξαναχτυπά αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ



