
ΝΔ: Αργά τη θυμήθηκε τη συναίνεση ο κ. Τσίπρας
Η αξιωματική αντιπολίτευση σχολίασε τις δηλώσεις του πρωθυπουργού από τη Σόφια, σημειώνοντας ότι επέλεξε να διχάσει τον ελληνικό λαό
Τον τρόπο που επέλεξε να προχωρήσει η κυβέρνηση στη διαπραγμάτευση με την ΠΓΔΜ για το ζήτημα της ονομασίας της γειτονικής χώρας, στάθηκε η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.
«Αργά τη θυμήθηκε τη συναίνεση ο κ. Τσίπρας, όταν επί μήνες διαπραγματεύεται εν κρυπτώ, διχάζοντας τον ελληνικό λαό και χλευάζοντας τις ευαισθησίες του» αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση.
Παράλληλα, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι είχε εξ αρχής επισημάνει ότι «δεν νοείται καμία συμφωνία, χωρίς την ικανοποίηση όλων ανεξαιρέτως των προϋποθέσεων που έχει θέσει», δείχνοντας με αυτό τον τρόπο τη στάση που θα κρατήσει σε μια ενδεχόμενη ψηφοφορία στη Βουλή, πριν ολοκληρωθούν όλες οι δεσμεύσεις των Σκοπίων.
Διαβάστε ακόμα:
- Ιράκ: Ελεύθερη η αμερικανίδα δημοσιογράφος Σέλι Κίτελσον
- «Bουτια» στο πετρέλαιο μετά το deal ΗΠΑ – Ιράν
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τετάρτης
- Γιορτή σήμερα 8 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Χουρμάδες: Όλα όσα μας προσφέρει η «καραμέλα» της φύσης
- Fuel Pass: Ποια είναι τα λάθη που γίνονται και οδηγούν σε απόρριψη της αίτησης

