Πιθανότερος προορισμός του Παπασταθόπουλου το Λονδίνο
Στην Αγγλία και συγκεκριμένα την Άρσεναλ «στέλνουν» τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο αγγλικά και γερμανικά δημοσιεύματα
Άκαρπες αποδεικνύονται οι προσπάθειες της Μπορούσια Ντόρτμουντ να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σωκράτη Παπασταθόπουλου. Ο Έλληνας αμυντικός, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι του 2019, αρνείται να ανανεώσει από τώρα τη συνεργασία του με τους «κιτρινόμαυρους», με την πόρτα της εξόδου να παραμένει ανοικτή.
Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Ρουρ, Μίκαελ Ζορκ, επιβεβαίωσε πως το χάσμα που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών παραμένει αγεφύρωτο, με όλα τα σενάρια να είναι πιθανά.
Δημοσιεύματα από Γερμανία αναφέρουν πως ο Παπασταθόπουλος όχι μόνο δεν είναι διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιο του, αλλά θέλει να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι από τον σύλλογο.
Ήδη ενδιαφέρον φέρεται να έχουν δείξει ομάδες από την Αγγλία και την Ιταλία, ενώ δημοσιεύματα από το Νησί κάνουν λόγο για επαφή του εκπροσώπου του 29χρονου αμυντικού με την Άρσεναλ.
- Ουκρανία: Να σταματήσουν οι επιθέσεις σε πλοία και ενεργειακές υποδομές, ζητά η Τουρκία – Τι μετέφερε το πλοίο
- Γάζα: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε 24 ώρες στη Γάζα – Ανάμεσά τους τρία παιδιά που πέθαναν από υποθερμία
- Μια ματιά στο Euphoria: Η Ζεντάγια έχει μπλεξίματα με την μαφία, ο Ελόρντι χορεύει γυμνός, η Σάφερ χαλαρώνει
- Αταμάν: Ο Παναθηναϊκός δεν είναι φαβορί για την Ευρωλίγκα – Ο Ομπράντοβιτς δεν είχε καλά αποτελέσματα»
- Βρετανία: Ο βασιλιάς Κάρολος μιλά για πρώτη φορά για τη μάχη του με τον καρκίνο
- Ο Λανουά κρίνεται και από τους ξένους διαιτητές


