Κύκλοι Μαξίμου για Σκοπιανό: Σαφείς όροι η σύνθετη ονομασία και το erga omnes
Οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν ότι «η σημερινή κυβέρνηση διαπραγματεύεται για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον και έχοντας θέσει δύο σαφείς όρους για τη διασφάλιση της εθνικής γραμμής. Τη σύνθετη ονομασία και την ισχύ της έναντι όλων»
Η αλλαγή της συνταγματικής ονομασίας της ΠΓΔΜ αποτελεί προϋπόθεση για την υποστήριξη της Ελλάδας στην ένταξη της γείτονος σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, τονίζουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, απαντώντας σε σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας.
Ειδικότερα, οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν ότι «η σημερινή κυβέρνηση διαπραγματεύεται για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον και έχοντας θέσει δύο σαφείς όρους για τη διασφάλιση της εθνικής γραμμής. Τη σύνθετη ονομασία και την ισχύ της έναντι όλων».
«Όπερ συνεπάγεται και την αλλαγή της συνταγματικής ονομασίας της γείτονος ως προϋπόθεση για την υποστήριξή μας στην ένταξή της σε ΕΕ και ΝΑΤΟ» σημειώνουν. «Συνεπώς, τα όσα αναφέρονται ερμηνευτικά στο σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Εστία» δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα» καταλήγουν.
Διαβάστε επίσης: Κομισιόν: Δεν υπαγορεύουμε όρους και προϋποθέσεις για το Σκοπιανό
- Ιωάννινα: Στο νοσοκομείο δύο 15χρονες έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ – Δύο συλλήψεις
- Τσιτσιπάς: «Είχα ανάγκη αυτό το διάλειμμα, επιστρέφω με διαφορετική ενέργεια»
- Σέρρες: Πέμπτη ημέρα αγωνίας – Στο μικροσκόπιο βίντεο με αυτοκίνητο ίδιο με του εξαφανισμένου διοικητή
- Μπριζίτ Μπαρντό: Οι 48 ταινίες, η απομάκρυνση από τις τέχνες και η αφοσίωση στην υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων
- Παναθηναϊκός: Παίρνει τον Κοντούρη του Παναιτωλικού
- Ελληνικός τουρισμός: Σε τροχιά αλλεπάλληλων ρεκόρ – Πάνω από 37 εκατομμύρια οι αφίξεις το 2025




