
Μουνιέ: «Είμαι ο τελευταίος που θα φύγει…»
Ο Γάλλος εξτρέμ θα εξαντλήσει την υπομονή του. Το ίδιο ισχύει για Ινσούα, Άλτμαν, οι σκέψεις του Κουλιμπαλί και τα δεδομένα για Λουτσιάνο, Γιόχανσον
Οι ξένοι ποδοσφαιριστές είναι λογικό να ανησυχούν περισσότερο από τους Έλληνες, οι οποίοι αντιλαμβάνονται καλύτερα και πιο έγκαιρα τις συνθήκες που διαμορφώνονται.
Το ενδεχόμενο προσφυγής, λοιπόν, είναι πιο πιθανό για τους αλλοδαπούς, παρά για τους ντόπιους παίκτες του Παναθηναϊκού. Οι πρώτες πληροφορίες, πάντως, που έρχονται για τη στάση τους δεν είναι αποθαρρυντικές. Πλην του Μολίνς που μένει ελεύθερος δεν υπάρχει διάθεση ανανέωσης, όλοι οι άλλοι αυτή τη στιγμή έχουν από λίγες έως πολλές πιθανότητες να μείνουν.
Λίγες είναι σαφώς για τον Λουντ. Ο Φινλανδός, πάντως, δεν έχει διάθεση προσφυγής. Ούτως ή άλλως, είναι ελεύθερος κι αν την κάνει θα είναι για να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα. Το αν θα δεχθεί να ανανεώσει είναι καθαρά θέμα αύξησης των αποδοχών του, αλλά και τι εγγυήσεις θα λάβει για έναν κανονικό Παναθηναϊκό.
- Πόσο δίκαιες είναι οι Πανελλαδικές; Γιατί η Ελλάδα «διψά» για γιατρούς και δικηγόρους; – Τι λέει σύμβουλος σταδιοδρομίας
- Περιστέρι: Στο νοσοκομείο παραμένουν τα έξι παιδιά που ζούσαν σε σπίτι τρώγλη – Χειροπέδες στους γονείς για παραμέληση
- Θεσσαλονίκη: 69χρονος σε κατάσταση μέθης επιτέθηκε σε διασώστε του ΕΚΑΒ
- Η ερώτηση που εξόργισε τον Αταμάν και έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου
- Κούβα: Διαμαρτυρίες ξεσπούν σε όλη την Αβάνα, καθώς οι διακοπές ρεύματος επιδεινώνονται
- ΗΠΑ: Δραματική επιχείρηση αστυνομικών σε φλεγόμενο σπίτι στο Τενεσί – Καρέ καρέ η ηρωική προσπάθειά τους

