Η Σάρα, η Αντρη και η Περιστέρα
Οι Πρώτες Κυρίες, πλην της Περιστέρας Μπαζιάνα που δεν μπόρεσε να πάει στη Λευκωσία, είχαν μια ενδιαφέρουσα βόλτα
Μετά συζύγων ήταν η πρόσκληση στην τριμερή Κύπρου – Ελλάδας και Ισραήλ στη Λευκωσία. Και προβλεπόταν μάλιστα την ώρα που οι τρεις ηγέτες (Τσίπρας, Αναστασιάδης και Νετανιάχου) θα συζητούσαν για τα ενεργειακά η σύζυγος του προέδρου της Κύπρου, Αντρη Αναστασιάδη να ξεναγούσε τις άλλες δύο κυρίες στην παλιά Λευκωσία.
Ο κ. Τσίπρας, όμως, ήρθε μόνος κι έτσι η κ. Αναστασιάδη πήρε τη Σάρα Νετανιάχου και περπάτησαν στο κεντρικότερο πεζόδρομο της Λευκωσίας, στην οδό Λήδρας, έως την πράσινη γραμμή. Εκεί δηλαδή που βρίσκεται το φυλάκιο, εκεί όπου υπάρχει επιγραφή «εδώ δεν είναι τα σύνορά μας».
Η κ. Νετανιάχου εντυπωσιάστηκε κι έκανε ερωτήσεις σχετικά με την τουρκική εισβολή στην Κύπρο.
Εν συνεχεία οι δύο κυρίες πήγαν στον ιστορικό ναό Παναγίας Φανερωμένης στο κέντρο της Λευκωσίας επί της οδού Ονασαγώρου.
Πρόκειται για μια εκκλησία που κτίστηκε το 1872 με έναν εντυπωσιακό βυζαντινό τέμπλο, με βυζαντινές αγιογραφίες.
- Σε ποιες περιοχές επιμένει η κακοκαιρία την Πέμπτη – Καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι
- Το blueberry είναι superfood (έστω κι αν δεν του φαίνεται)
- Σοβαρές παθήσεις στον εγκέφαλο προκαλεί η ατμοσφαιρική ρύπανση
- Τα μυστικά της συνταξιοδότησης για γονείς ανηλίκων
- Ο Μαγγελάνος πέρα από τον μύθο – Ήρωας, κατακτητής ή κάτι πιο σκοτεινό;
- Η μια λέξη που μπορεί να σώσει τη σχέση




