
Από… Δευτέρα πληρωμές για τους παίκτες του Παναθηναϊκού
Πάλι δεν έγιναν πληρωμές στον Παναθηναϊκό την Παρασκευή, όπως είχε υποσχεθεί η διοίκηση, η οποία ενημέρωσε ότι τα χρήματα θα μπουν από... Δευτέρα
Το «χρώμα του χρήματος» περίμεναν να δουν την Παρασκευή οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη.
Στην τελευταία συνάντηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου στο Κορωπί, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε διαβεβαιώσει τους ποδοσφαιριστές ότι μέχρι την Παρασκευή (27/04) θα έμπαιναν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στο 35% της δόσης του περασμένου Δεκεμβρίου.
Οι «πράσινοι» συμφώνησαν μετά την εξέλιξη αυτή να σταματήσουν την αποχή από τις προπονήσεις και προχθές (25/04) γυμνάστηκαν κανονικά ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ (29/04).
Παρότι περίμεναν ότι θα έβλεπαν σήμερα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα χρήματα που τους είχε υποσχεθεί η διοίκηση, αυτό δεν έγινε ποτέ.
Αντ΄ αυτού ενημερώθηκαν ότι θα πληρωθούν την ερχόμενη Δευτέρα (30/04).
- Περισσότεροι από 20 νεκροί στην Ονδούρα σε 24 ώρες – Το ένα περιστατικό αφορά αστυνομική επιχείρηση [βίντεο]
- Η Κούβα μέσω του ΥΠΕΞ Ροντρίγκεζ καταγγέλλει το «ψέμα» και την επιθετικότητα των ΗΠΑ
- Ρωσία και Λευκορωσία πραγματοποιούν κοινές πυρηνικές ασκήσεις σε ξηρά, θάλασσα και αέρα
- Πρόταση της Fed για την επέκταση της γραμμής ανταλλαγής νομισμάτων – Τι δείχνουν τα πρακτικά
- Γιορτή σήμερα 22 Μαΐου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 22.05.2026]




