Κληρώθηκαν οι 1000 τυχεροί της λοταρίας αποδείξεων
Ολοκληρώθηκε η 15η Δημόσια Κλήρωση απο το υπουργείο Οικονομικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με βάση τις συναλλαγές που έκαναν οι φορολογούμενοι το μήνα Μάρτιο, με τη χρήση πλαστικού χρήματος ή άλλων μέσων ηλεκτρονικών συναλλαγών.
Απο την κλήρωση προέκυψαν 1.000 τυχεροί οι οποίοι κερδίζουν απο 1.000 ευρώ ο καθένας τα οποία είναι αφορολόγητα και ακατάσχετα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.
Οι φορολογούμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τα αποτελέσματα κλήρωσης από την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση aade.gr.
Σε κάθε περίπτωση οι νικητές θα λάβουν ειδοποιητήριο μήνυμα, προσωποποιημένο στον λογαριασμό τους στο Taxisnet.
Εν συνεχεία τα ποσά πιστώνονται στον τραπεζικό λογαριασμό που έχουν δηλώσει στο Taxisnet.
Αν οι φορολογούμενοι δεν διαθέτουν τραπεζικό λογαριασμό, θα έχουν ένα περιθώριο 3 μηνών για να δημιουργήσουν και να τον δηλώσουν μετά την αποστολή του σχετικού μηνύματος. Αν δεν δηλωθεί λογαριασμός μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, τότε σειρά παίρνουν οι αναπληρωματικοί δικαιούχοι.
- Κάπου ώπα! Και η καλοσύνη έχει τα όριά της
- Τα SOS για τις φορολογικές δηλώσεις: Οι κρίσιμοι κωδικοί και οι παγίδες
- Άρχισε το τελικό ξεκαθάρισμα στην Αριστερά πριν το κόμμα Τσίπρα – Nέες οδύνες στη Νέα Αριστερά, ρήξεις στο ΣΥΡΙΖΑ
- Νεκροί στο Τελ Αβίβ από ιρανικά πλήγματα – Σφοδρές ισραηλινές επιθέσεις στη Βηρυτό
- Συνταγή: Ματσάτα με μπολονέζ μανιταριών
- Αποκαρδιωτικά στοιχεία για την παιδική θνησιμότητα – 4,9 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 5 ετών πέθαναν το 2024




