Γιατί γέμισε η ελληνική Βουλή με… Ινδούς;
Ο ινδός υπουργός Γεωργίας κάλεσε τους έλληνες επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα του και να συμμετέχουν στις εμπορικές εκθέσεις
Το κτίριο του Κοινοβουλίου χθες είχε γεμίσει με Ινδούς, αναφέρει ο Μικροπολιτικός των Νέων. Αιτία, η συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για τη συνεργασία Ελλάδας και Ινδίας στον αγροτικό τομέα.
Εκεί, που λέτε, ο ινδός υπουργός Γεωργίας κάλεσε τους έλληνες επιχειρηματίες να επενδύσουν στη χώρα του και να συμμετέχουν στις εμπορικές εκθέσεις, ειδικότερα όσους ασχολούνται με την επεξεργασία τροφίμων και την παρασκευή φαγητού.
Η δική μας πλευρά τού επεσήμανε πως τα τρία βασικά εξαγωγικά μας προϊόντα, ήτοι η φέτα, το κρασί και το ελαιόλαδο, δεν έχουν μεγάλη ζήτηση στην Ινδία.
Οπότε κι ο Ινδός τούς εξήγησε πως το ελαιόλαδο το αναμειγνύουν με άλλο λάδι, η φέτα δεν είναι στις διατροφικές τους συνήθειες ενώ το κρασί στη χώρα του έχει φόρο πολυτελείας. Τι να πω εγώ τώρα; Οσο ζεις, μαθαίνεις.
- Τα «αμείλικτα ερωτήματα» για την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ – Στη Βουλή πάει η Γεροβασίλη την αποκάλυψη της Haaretz
- Αυτός είναι ο 49χρονος βαρυποινίτης που δολοφονήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού
- «Πάντα ήθελα να κάνω τις γυναίκες όμορφες» – O Βαλεντίνο για την επανάσταση του Valentino, μια προφορική ιστορία σαγήνης
- Καραμπόλα περισσότερων από 100 αυτοκινήτων στο Μίσιγκαν – Οδηγοί παραμένουν εγκλωβισμένοι στα οχήματα
- Συρία: Απαγόρευση κυκλοφορίας στην πόλη Σαντάντι, μετά την απόδραση μελών του Ισλαμικού Κράτους
- Μαρόκο: Βασιλική υποδοχή για τα «λιοντάρια του Άτλαντα»



