Ακατανόητες μοιάζουν στον Κριστιάνο Ρονάλντο οι έντονες διαμαρτυρίες των παικτών της Γιουβέντους για το πέναλτι στις καθυστερήσεις που έστειλε τη Ρεάλ Μαδρίτης στα ημιτελικά του Champions League.

«Ο Λούκας Βάσκεθ ανατράπηκε από πίσω. Το πέναλτι είναι δίκαιο. Γιατί διαμαρτύρονται; Ο Μπενάτια και οι άλλοι αμυντικοί, σε όλο το παιχνίδι πολλές φορές χτυπούσαν από πίσω. Είναι ο δικός τους τρόπος να παίζουν. Η Ρεάλ θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα γκολ, αλλά ήταν καλοί. Όμως εμείς είμαστε δίκαια στην επόμενη φάση», σχολίασε ο Πορτογάλος σταρ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εκτέλεση του πέναλτι: «Τι σκέφτηκα από το σημείο του πέναλτι; Οι παλμοί ήταν λίγο υψηλότεροι, αλλά προσπάθησα να μείνω ήρεμος. Ήξερα ότι το δικό μου πέναλτι ήταν καθοριστικό. Και δόξα τω Θεώ σκόραρα. Εγώ και η Ρεάλ είμαστε χαρούμενοι. Υποφέραμε πολύ, πρέπει να το παραδεχτούμε, αυτό πρέπει να είναι ένα μάθημα για εμάς, στον αθλητισμό πρέπει πάντα να αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος».

Ο Ρονάλντο έφτασε τα 15 γκολ σε 10 αναμετρήσεις φέτος, στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ενώ σκόραρε για 11ο διαδοχικό παιχνίδι.