Πίρλο: Θα τρελαινόμουν αν έπαιζα και έδινε αυτό το πέναλτι
Έξαλλος έγινε ο Αντρέα Πίρλο με το πέναλτι που έδωσε ο Μάικλ Όλιβερ στη Ρεάλ Μαδρίτης στο παιχνίδι με τη Γιουβέντους, όπως τόνισε με δηλώσεις του ο παλαίμαχος χαφ
Θέμα συζήτησης σε όλο τον πλανήτη έχει γίνει το πέναλτι που κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης στο 93′ στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Γιουβέντους, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Κριστιάνο Ρονάλντο στέλνοντας τη Βασίλισσα στα ημιτελικά του Champions League.
Θέση για την εν λόγω απόφαση πήρε και ο Αντρέα Πίρλο. Ο παλαίμαχος χαφ με δηλώσεις του υποστήριξε πως θα είχε τρελαθεί αν δινόταν τέτοιο πέναλτι εις βάρος της ομάδας του όταν ακόμη αγωνιζόταν, ενώ πήρε και το μέρος του συμπατριώτη του, Τζιανλουίτζι Μπουφόν.
«Όντως; Πέναλτι αυτό; Αν αγωνιζόμουν και έδινε τέτοιο πέναλτι εις βάρος της ομάδας μου, τότε θα τρελαινόμουν. Γι’ αυτό το λόγο και μπορώ να καταλάβω απολύτως τον Μπουφόν και έτσι όπως αντέδρασε. Υπάρχει επαφή, αλλά, ο διαιτητής θα μπορούσε να μην δώσει το πέναλτι σε ένα τέτοιο σημείο του αγώνα», τα λόγια του Πίρλο.
- Ρωσία: Χτύπησε την Ουκρανία με πύραυλο Ορέσνικ – «Απάντηση για την επίθεση στο σπίτι του Πούτιν»
- Αναβλήθηκε λόγω βροχής και ακατάλληλου παρκέ το Μπουλς-Χιτ (vids, pics)
- Σέρρες: Απολογείται σήμερα 16χρονος που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου τον 17χρονο
- Υποκλοπές: Η Krikel, τα εικονικά τιμολόγια και ο λογιστής που ουδέποτε κλήθηκε να καταθέσει στην έρευνα
- Οι αθλητικές μεταδόσεις (9/1): Πού θα δείτε το Ολυμπιακός – Μπάγερν και τον προημιτελικό του Ελ Κααμπί
- Αγρότες: Διάλογος με Μητσοτάκη αλλά χωρίς ορίζοντα πρόσθετων μέτρων – Το Σάββατο αποφασίζουν για τις κόκκινες γραμμές


