Ολυμπιακός : Αναχώρησε για την Προύσα με στόχο την ανατροπή
Oι ερυθρόλευκες θα αντιμετωπίσουν την Μπούρσα στον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup που που θα διεξαχθεί την Τετάρτη του Πάσχα
Ο Ολυμπιακός πριν λίγο αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τελικό προορισμό την Προύσα. Οι ερυθρόλευκες θα αντιμετωπίσουν εκεί την Μπούρσα στον δεύτερο τελικό του CEV Challenge Cup που που θα διεξαχθεί την Τετάρτη του Πάσχα στις 18:00.
Έπειτα από την ήττα με 3-2 σετ από την τουρκική ομάδα, οι Πειραιώτισσες πέταξαν για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί θα μεταφερθούν οδικώς στην Προύσα. Η αποστολή του Ολυμπιακού αποτελείται από τις εξής: Κατερίνα Γιώτα, Τζίνα Λαμπρούση, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Αρέτα Κονόμη, Ειρήνη Κοκκινάκη, Στέλλα Χριστοδούλου, Σάσκια Χίπε, Χαρά Παπαδοπούλου, Γιάνα Φραντζίσκα Πολ, Στέφανι Νιεμέρ, Αλίκη Κωνσταντινίδου και Έλενα Μιλεντίγεβιτς.
- Πώς η ντουλάπα, το πιάτο και οι συσκευές μας εξαντλούν τα υδατικά αποθέματα της φύσης
- Ψάχνουν τη χρυσή τομή στην κυβέρνηση για το Market Pass
- Μιλένα Αποστολάκη: Προσχηματική η δήθεν λύση για την πρώτη κατοικία – Χιλιάδες άνθρωποι έχουν χάσει ήδη τα σπίτια τους
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ ξέρει ήδη την ενδεκάδα του για τη Μπέτις
- Δένδιας: Η ελληνική συστοιχία Patriot στη Σαουδική Αραβία κατέρριψε δύο βαλλιστικούς πυραύλους από το Ιράν
- Μπέτις-Παναθηναϊκός και ΑΕΚ-Τσέλιε με Ενισχυμένες Αποδόσεις και σούπερ προσφορά* στην Betsson




