Αποχωρεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Τόρες
Η θητεία του Φερνάντο Τόρες στην Ατλέτικο Μαδρίτης φαίνεται πως τελειώνει φέτος το καλοκαίρι, σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου
Ειλημμένη μοιάζει η απόφαση του Φερνάντο Τόρες να αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς από την Ατλέτικο Μαδρίτης, σύμφωνα με δηλώσεις του.
Ο θρύλος των «Ροχιμπλάνκος» δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντιέγκο Σιμεόνε, πραγματοποιώντας σποραδικές εμφανίσεις.
«Όταν ήρθα στην Ατλέτικο, ήμουν δέκα χρονών και έγινε το «σπίτι» μου. Απόλαυσα να παίζω εδώ, να κάνω όσα ονειρευόμουν. Θέλω να ανακοινώσω πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά μου στην ομάδα. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Ένιωσα ότι πρέπει να ενημερώσω τους οπαδούς, οι οποίοι μου έχουν δείξει τόση αγάπη και αφοσίωση», ανέφερε ο Ισπανός επιθετικός μιλώντας για τη σχέση του με τον σύλλογο και τους οπαδούς.
«Λένε πως τα όμορφα πράγματα έχουν αρχή και τέλος. Έζησα την αρχή πολλά χρόνια πριν και δεν μένουν πολλά ακόμα. Το τέλος ελπίζω να έρθει σηκώνοντας ένα τρόπαιο. Νομίζω πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή. Δεν θα υπάρχει ποτέ μια εύκολη στιγμή για να πεις αντίο, αλλά μπορείτε όλοι να δείτε το ρόλο μου, που είναι πολύ μικρός, οπότε ίσως ήρθε η ώρα να κάνω στην άκρη για άλλους», τόνισε ο Τόρες και κλείνοντας, έκανε λόγο για το μέλλον του: «Νιώθω πως έχω ακόμα πράγματα να δώσω σαν παίκτης και εδώ δεν μπορώ να τα δώσω, αφού δεν παίζω. Αυτό ήταν το κλειδί για την απόφασή μου».
Για την ιστορία, ο Τόρες μετράει φέτος 20 εμφανίσεις και δύο τέρματα με τη φανέλα της Ατλέτικο στην Primera Division, μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο τις περισσότερες φορές ως αλλαγή.
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Αμερικανοί πολιτικοί ζητούν από Ισραήλ, ΗΠΑ να ερευνήσουν τον βομβαρδισμό εναντίον δημοσιογράφων στον Λίβανο
