Στο «στόχαστρο» της Γιουβέντους ο Αντρέ Γκόμες
Ο έμπειρος χαφ δήλωσε στη διοίκηση των «μπλαουγκράνα» την επιθυμία να πάρει μεταγραφή, καθώς έχει περιορισμένο χρόνο συμμετοχής
Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στις τάξεις της Μπαρτσελόνα και μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Αντρέ Γκόμες.
Όπως αναφέρει η «Marca» ο έμπειρος χαφ επιθυμεί να αποχωρήσει από τους Καταλανούς, λόγω του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής που έχει.
Από την άλλη η Γιουβέντους ψάχνει για το καλοκαίρι έναν ποδοσφαιριστή με τις δικές του αρετές. Παράλληλα, οι Ιταλοί πιστεύουν πως σε περίπτωση που τον ντύσουν στα χρώματά τους θα του «ξυπνήσουν» τον παλιό καλό εαυτό την εποχή ακόμη που βρισκόταν στην Μπενφίκα και τη Βαλένθια.
Σε περίπτωση που προχωρήσει το θέμα μεταξύ των ανθρώπων της ιταλικής ομάδας και των εκπροσώπων του Γκόμες, τότε δεν αποκλείεται οι Μπλαουγκράνα να ανάψουν το πράσινο φως αν στα χέρια τους φτάσει μία πρόταση που θα αγγίζει τα 35 με 40 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή, όσα είχαν δαπανήσει για χάρη του το καλοκαίρι του 2016.
- Πάμε Ντουμπάι; Στο 65% οι εκπτώσεις των ξενοδοχείων στο Εμιράτο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στη Φενερμπαχτσέ (pic)
- Καιρός: Ψυχρή εισβολή πρόσκαιρα, τα επόμενα 24ωρα – Έρχονται «κρύες αέριες μάζες από τη Σιβηρία»
- Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε 104-87: Επιβλητικός, με ρεκόρ καριέρας του Φουρνιέ
- Νεκρός ο Αλί Λαριτζανί – Το επιβεβαίωσε το Ιράν
- Ο Αντσελότι αποκάλυψε γιατί άφησε εκτός Μουντιάλ τον Νεϊμάρ – Τι απάντησε ο Βραζιλιάνος


