Σημαντικό πλήγμα για τους Λέικερς, καθώς θα χάσουν για το υπόλοιπο της σεζόν στο ΝΒΑ τον Aϊζάια Τόμας.
Ο 29χρονος γκαρντ της ομάδας του Λος Άντζελες θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, και συγκεκριμένα σε αρθροσκόπηση στο ισχίο, κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός γηπέδων τους επόμενους τέσσερις μήνες.
Πάντως, ο Τόμας είναι πιθανό να παραμείνει στους Λέικερς και τη νέα σεζόν, καθώς είναι θετικοί στο να συζητήσουν για νέο συμβόλαιο μαζί του, αφού μένει ελεύθερος στο τέλος της περιόδου. Φέτος είχε 15,2 πόντους, 4,8 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στο ενεργητικό του.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.
Το προσεχές Μουντιάλ -αν φυσικά κληθεί στην αποστολή της Εθνικής Βραζιλίας- δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία παράσταση στην σπουδαία καριέρα του Νεϊμάρ, όπως δήλωσε ο ίδιος.