
Χωρίς τον Ρούντι Φερνάντεθ η Ρεάλ με Ολυμπιακό
Χωρίς τον Ρούντι Φερνάντεθ θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό την Παρασκευή, για την 22η ημέρα της Euroleague, όπως δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο. «Ο Ρούντι Φερνάντεθ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και δεν πρόκειται να αγωνιστεί. Ο Αγιόν προπονείται με την ομάδα, αν και δεν θα διακινδυνέψουμε πιθανή υποτροπή», είπε ο προπονητής των Μαδριλένων.
Χωρίς τον Ρούντι Φερνάντεθ θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση απέναντι στον Ολυμπιακό την Παρασκευή, για την 22η ημέρα της Euroleague, όπως δήλωσε ο Πάμπλο Λάσο.
«Ο Ρούντι Φερνάντεθ αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο και δεν πρόκειται να αγωνιστεί. Ο Αγιόν προπονείται με την ομάδα, αν και δεν θα διακινδυνέψουμε πιθανή υποτροπή», είπε ο προπονητής των Μαδριλένων.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Μεταβίβαση ακινήτων σε… επτά μήνες – Ο Γολγοθάς της γραφειοκρατίας
- «The Match» – Ο Μαραντόνα, ο μύθος και η πολιτική πίσω από τον αγώνα Αργεντινή-Αγγλία του 1986
- Γιατί ο Τραμπ έχει δίκιο με την αποχώρηση αμερικανικών στρατευμάτων από Γερμανία
- Ο περίεργος αγώνας δρόμου της ΕΠΟ για τον Λανουά και της ΚΕΔ για τους νέους πίνακες διαιτητών
- AI: Πόσο κοντά είναι ένας Αρμαγεδδώνας τεχνητής νοημοσύνης – Το μεγάλο στοίχημα για τις κυβερνήσεις
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως 22 Μαΐου

