
Εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες ο Ελ Καντουρί
Επιστροφή στο πρόγραμμα των προπονήσεων για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι υπέστη υποτροπή στην θλάση που είχε στους δεξιούς οπίσθιους μηριαίους. Ο Μαροκινός ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης και αναμένεται να επιστρέψει στην δράση σε 2-3 εβδομάδες.
Επιστροφή στο πρόγραμμα των προπονήσεων για τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ και έναρξη της προετοιμασίας για τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.
Ο Ομάρ Ελ Καντουρί υποβλήθηκε σε μαγνητική, η οποία έδειξε ότι υπέστη υποτροπή στην θλάση που είχε στους δεξιούς οπίσθιους μηριαίους.
Ο Μαροκινός ξεκίνησε πρόγραμμα αποκατάστασης και αναμένεται να επιστρέψει στην δράση σε 2-3 εβδομάδες. Ομως στον αντίποδα ο Δημήτρης Πέλκας επέστρεψε στο αθλητικό κέντρο και με την βοήθεια προστατευτικής μάσκας, ξεκίνησε ελαφρές προπονήσεις ώστε σταδιακά να μπει στο ομαδικό πρόγραμμα.
Στην πρώτη προπόνηση της Τρίτης, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι του Αγρινίου έτρεξαν στο γήπεδο και στην συνέχεια ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα.
Οι υπόλοιποι παίκτες έπαιξαν παιχνίδια σε μικρό χώρο, πρώτα σε δύο εστίες με δύο τερματοφύλακες και στην συνέχεια με έναν τερματοφύλακα και τρεις μικρές εστίες.
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Clavicular: Οριστικός αποκλεισμός από το YouTube – Looksmaxxing, σφυριά στο πρόσωπο, στεροειδή, συλλήψεις
- LIVE: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ
- Επεισόδια ανάμεσα σε ΜΑΤ και οπαδούς του ΠΑΟΚ στον Βόλο (pics)
- Σχεδιάζετε πεζοπορία στην Ευρώπη; Αυτά είναι τα πιο «παρθένα» εθνικά πάρκα
- Live η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα σε εκδήλωση του ΚΚΕ στην Καισαριανή
- ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Οι εντεκάδες Θεσσαλονικέων και Κρητικών για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson
