Απίστευτη κλοπή στον Τύρναβο: Σήκωσαν 4 χιλιάδες δενδρύλλια
Σε κλοπή με απίστευτη λεία προχώρησαν... αρκετοί -από ότι φαίνεται- ληστές στον Τύρναβο της Λάρισας. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το onlarissa.gr, ένας αγρότης κατήγγειλε τη Δευτέρα στην Αστυνομία ότι εκλάπησαν 4 χιλιάδες δενδρύλλια από το χωράφι του στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου.
Σε κλοπή με απίστευτη λεία προχώρησαν… αρκετοί -από ότι φαίνεται- ληστές στον Τύρναβο της Λάρισας.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το onlarissa.gr, ένας αγρότης κατήγγειλε τη Δευτέρα στην Αστυνομία ότι εκλάπησαν 4 χιλιάδες δενδρύλλια από το χωράφι του στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου.
Όσον αφορά την κλοπή υπολογίζεται ότι έγινε μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε και η λογική λέει ότι θα χρειάστηκαν πολλοί δράστες, πολύ καλός συγχρονισμός, αλλά και μεγάλη ταχύτητα για να κάνουν «φτερά» 4 χιλιάδες καρυδιές και αχλαδιές και να μην το καταλάβει κανένας.
in.gr
- «Αντί να γκρινιάζετε, αναλάβετε τις ευθύνες σας», λέει ο Λεσκίρ στους εργοδότες
- Μαζική ανάκαμψη στη Wall Street μετά την κατάρρευση
- Το ευρώ ανεβαίνει, όμως η ισχύς του… παραμένει ζητούμενο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 07.02.2026]
- Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελλάδα άνοιξε την Παρέλαση των Εθνών (vids+pics)
- Ουκρανικό: Ένας τρίτος κύκλος διαπραγματεύσεων θα διεξαχθεί «σύντομα», δηλώνει ο Πεσκόφ








