Ποιος θα κερδίσει σε αγώνα 3 vs 100;
Σε έναν διαφορετικό ποδοσφαιρικό «αγώνα» πήραν μέρος 3 διεθνείς Ιάπωνες, οι οποίοι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν όχι 11, όχι 12, ούτε καν 50, αλλά 100 αντιπάλους, οι οποίοι ήταν... παιδιά! Σε έναν αγώνα που έχει γίνει πρωτοχρονιάτικο έθιμο στην Ιαπωνία, κάθε χρόνο τρεις από τους καλύτερους παίκτες του εγχώριου πρωταθλήματος ρίχνονται σε αυτήν την... άνιση μάχη με 100 παιδιά (90 μέσα στο γήπεδο και 10 τερματοφύλακες), τα οποία προέρχονται από ακαδημίες ποδοσφαιρικών ομάδων.
Σε έναν διαφορετικό ποδοσφαιρικό «αγώνα» πήραν μέρος 3 διεθνείς Ιάπωνες, οι οποίοι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν όχι 11, όχι 12, ούτε καν 50, αλλά 100 αντιπάλους, οι οποίοι ήταν… παιδιά!
Σε έναν αγώνα που έχει γίνει πρωτοχρονιάτικο έθιμο στην Ιαπωνία, κάθε χρόνο τρεις από τους καλύτερους παίκτες του εγχώριου πρωταθλήματος ρίχνονται σε αυτήν την… άνιση μάχη με 100 παιδιά (90 μέσα στο γήπεδο και 10 τερματοφύλακες), τα οποία προέρχονται από ακαδημίες ποδοσφαιρικών ομάδων.
Φέτος οι ποδοσφαιριστές που πήραν μέρος ήταν οι Χοτάρου Γιαμαγκούτσι, Χιρόσι Κιοτάκε και Γιοσούκε Ιντεγκούτσι.
Παρά την ανισότητα, τα… αουτσάιντερ (όσον αφορά τον αριθμό) ήταν αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν πρώτοι.
in.gr
- Τι είπε ο Σπανούλης για τη μεγάλη νίκη επί της Παρί και τη μεταγραφή του Τζόσεφ
- Κικίλιας: «Η ασφάλεια των επιβατών είναι πρώτα και πάνω από όλα» – Τι είπε για αγρότες και Τσίπρα
- Αλεξανδρούπολη: Ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του έπειτα από μέρες αναζήτησης – Τι εξετάζουν οι Αρχές
- Ποιο ChatGPT, έρχεται το… ChatCR7: Τεράστια συμφωνία του Ρονάλντο με εταιρία τεχνητής νοημοσύνης (pics)
- Πούτιν, Τραμπ ή αδέσμευτος; – Ιδού το ερώτημα για Μόντι
- Κακοκαιρία Byron: Υδροστρόβιλος «σάρωσε» οικισμό στο Ηράκλειο Κρήτης


