Συνελήφθη με 27 κιλά χασίς, είπε ότι θα τα έκανε δώρο
Δεν έχετε αποφασίσει τι δώρο θα κάνετε στους αγαπημένους σας για τα Χριστούγεννα; Αυτό το πρόβλημα φαίνεται να... μην είχε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων οι οποίοι συνελήφθησαν με 27 κιλά χασίς, τα οποίο προόριζαν για δώρο, σύμφωνα με όσα είπαν στους αστυνομικούς.
Δεν έχετε αποφασίσει τι δώρο θα κάνετε στους αγαπημένους σας για τα Χριστούγεννα; Αυτό το πρόβλημα φαίνεται να… μην είχε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων οι οποίοι συνελήφθησαν με 27 κιλά χασίς, τα οποίο προόριζαν για δώρο, σύμφωνα με όσα είπαν στους αστυνομικούς.
Συγκεκριμένα οι ηλικιωμένοι, περνούσαν με το αυτοκίνητο τους από τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ, όταν και οι αστυνομικοί αντιλαμβανόμενοι κάτι ύποπτο στην κίνηση του αυτοκινήτου, τους σταμάτησαν. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, τα εκπαιδευμένα σκυλιά της αστυνομίας μύρισαν τη μαριχουάνα και αμέσως το ζευγάρι συνελήφθη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαιολογία τους ήταν ότι ταξίδευαν στο Βέρμοντ όπου και είχαν σκοπό να κάνουν δώρο για τα Χριστούγεννα το χασίς, το οποίο κόστιζε περίπου… 330 χιλιάδες δολάρια!
in.gr
- AEK: Τραυματίστηκε ο Κλαβέλ – Πολλά προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
- Στο ΕΚ θα μιλήσουν την Τρίτη Καρυστιανού, Ράμμος, Φαραντούρης για την υπεροχή του Ευρωπαϊκού Δικαίου σε υποθέσεις διαφθοράς
- Απάντηση Χαρίτση σε Τσίπρα: «Λαϊκό Μέτωπο του ενός δεν υπήρξε ποτέ»
- Συμφωνία Meta-εκδοτών για ενημέρωση μέσω ΑΙ – Αγωγή των NY Times κατά της Perplexity
- Ναύπλιο: «Πράσινο φως» για το πρώτο καταδυτικό πάρκο
- ΚΚΕ για Byron: Ο κρατικός μηχανισμός ενάντια στα μπλόκα των αγροτών «παραλύει» όταν οι δρόμοι κλείνουν από την ανεπάρκειά του

