Διάστρεμμα ο Μάντζαρης, αμφίβολος με τη Ζαλγκίρις
Νέο απρόοπτο προέκυψε στον Ολυμπιακό, δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας για τη Euroleague. Αφορά τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος αποχώρησε από τη προπόνηση με πρόβλημα στον αστράγαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, με την πρώτη διάγνωση να κάνει λόγο για διάστρεμμα ποδοκνημικής. Σε ό,τι αφορά τους επίσης τραυματίες Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ, ακολούθησαν και την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα και φαντάζει δύσκολο να προλάβουν τον προσεχή αγώνα.
Νέο απρόοπτο προέκυψε στον Ολυμπιακό, δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας για τη Euroleague.
Αφορά τον Βαγγέλη Μάντζαρη, ο οποίος αποχώρησε από τη προπόνηση με πρόβλημα στον αστράγαλο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις, με την πρώτη διάγνωση να κάνει λόγο για διάστρεμμα ποδοκνημικής.
Προς το παρόν ο διεθνής γκαρντ θεωρείται αμφίβολος για το παιχνίδι της Πέμπτης (28/12) στη Λιθουανία.
Σε ό,τι αφορά τους επίσης τραυματίες Πρίντεζη και Μιλουτίνοφ, ακολούθησαν και την Τρίτη ατομικό πρόγραμμα και φαντάζει δύσκολο να προλάβουν τον προσεχή αγώνα.
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Bloomberg: Φούσκα έτοιμη να σκάσει η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του 52χρονου από τη Δάφνη: Ο καβγάς δυο φίλων που κατέληξε σε θάνατο
- Δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί στο All Star Game ο Αντετοκούνμπο – Θα συμμετάσχει με διαφορετική ιδιότητα
- LIVE: Μπρέντφορντ – Άρσεναλ
- Από τα μερεμέτια, στα Επείγοντα: Διαφωνία για κακοτεχνίες κατέληξε σε ξυλοδαρμό
- Μάρτιν Σκορσέζε – Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Το «What Happens at Night» μπαίνει σε τροχιά γυρισμάτων



