Σε ρυθμό Χριστουγέννων το… μετρό Θεσσαλονίκης [Εικόνα]
Μπορεί ακόμη να μην έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του μετρό στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο οι δημοτικές αρχές δράττονται της ευκαιρίας από τα έργα που γίνονται στην συμπρωτεύουσα, στολίζοντας... τους γερανούς στα εργοτάξια των σταθμών «Συντριβάνι» και «Αγία Σοφία».
Μπορεί ακόμη να μην έχει ολοκληρωθεί η κατασκευή του μετρό στη Θεσσαλονίκη,ωστόσο οι δημοτικές αρχές δράττονται της ευκαιρίας από τα έργα που γίνονται στην συμπρωτεύουσα, στολίζοντας… τους γερανούς στα εργοτάξια των σταθμών «Συντριβάνι» και «Αγία Σοφία».
«Σήμερα το μετρό ανάβει τα φώτα και εύχεται στη Θεσσαλονίκη καλά Χριστούγεννα. Θέλουμε να δείξουμε με αυτό τον τρόπο ότι το μετρό προχωρά με γοργούς ρυθμούς. Είναι η πρώτη φορά που το έργο έχει σαφές χρονοδιάγραμμα, τελειώνει το 2020. Τα Χριστούγεννα του 2020 θα κυκλοφορούμε με το μετρό», δήλωσε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος.
in.gr
- Το μήνυμά του για την παγκόσμια ημέρα κατά του ρατσισμού έστειλε ο Ολυμπιακός
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 27 Μαρτίου
- Τζάστιν Τίμπερλεϊκ: Το video από τη σύλληψη, όταν οδηγούσε υπό την επήρεια αλκόολ
- Την Εθνική Αλβανίας επέλεξε ο Πήλιος, κλήθηκε και ο Στρακόσα
- Αχτσιόγλου: Επικίνδυνη εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο – Αστείες οι εξηγήσεις της κυβέρνησης
- Ανδρουλάκης: Την Ελλάδα που αξίζεις δεν θα στη χαρίσουν – Θα την κερδίσουμε μαζί







