
Αγωνία στην Εθνική για Παπασταθόπουλο
Αγωνία στην Εθνική ομάδα για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στο 42΄ του μεγάλου ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και στην Μπάγερν κι αντικαταστάθηκε.
Αγωνία στην Εθνική ομάδα για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός τραυματίστηκε στο 42΄ του μεγάλου ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και στην Μπάγερν κι αντικαταστάθηκε. Στην φάση αυτή ο Κομάν τον πάτησε με τις τάπες στο δεξί αστράγαλο, με αποτέλεσμα ο έμπειρος παίκτης να τεθεί νοκ άουτ.
Όπως γίνεται αντιληπτό η εξέλιξη αυτή είναι άκρως ανησυχητική ενόψει του πρώτου αγώνα της Εθνικής με την Κροατία για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας, την ερχόμενη Πέμπτη (9/11) στο Ζάγκρεμπ. Να υπενθυμιστεί ότι ο Μίχαελ Σκίμπε δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική από την FIFA, ενώ από τραυματισμό προέρχεται και ο Βασίλης Τοροσίδης.
in.gr
- Κέρκυρα: Στο νοσοκομείο μητέρα και γιος – Τους παρέσυρε αυτοκίνητο
- Μεξικό: Συλλήψεις δυο ηγετών καρτέλ – Ο ένας δυνητικός διάδοχος του ισχυρού «Ελ Μέντσο»
- Επίθεση ΠΑΣΟΚ σε Γεωργιάδη για υποκλοπές: Ποιος μπορεί να πάρει στα σοβαρά αυτόν τον πολιτικό κωλοτούμπα
- Στον δρόμο για το Final Four του ΟΑΚΑ: Πρώτη «μάχη» με Μονακό για τον Ολυμπιακό – Για το break στη Βαλένθια ο Παναθηναϊκός
- Δουλειά της δικαιοσύνης δεν είναι να συγκαλύπτει την παρανομία και να προσφέρει ατιμωρησία σε μια κυβέρνηση που εγκληματεί
- Άλβαρες: «Είμαστε η Ατλέτικο Μαδρίτης και θέλουμε να γράψουμε ιστορία»



