Ο Τσακαλώτος και η… φυματική σαρανταποδαρούσα [Βίντεο]
Αντικείμενο σχολιασμού στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων αποτέλεσε για ακόμη μια φορά ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Αφορμή αυτή τη φορά ήταν μια... φυματική σαρανταποδαρούσα.
Αντικείμενο σχολιασμού στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων αποτέλεσε για ακόμη μια φορά ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος. Αφορμή αυτή τη φορά ήταν μια… φυματική σαρανταποδαρούσα.
Θέλοντας να περιγράψει την κατάσταση στη ΝΔ και την καταστροφολογία στην οποία αυτή επιδίδεται σύμφωνα με την κυβέρνηση, σχολίασε πως «έχει βάλει τόσο χαμηλά τον πήχη ώστε θα περνούσε από πάνω ακόμη και μια… φυματική σαρανταποδαρούσα με πρόβλημα μηνίσκου σε 25 από τα 40 πόδια, κρατώντας βαριές σακούλες για τα ψώνια της εβδομάδας από τα LIDL».
Το αποτέλεσμα αναμενόμενο: ανέλαβαν δράση οι χρήστες του Twitter και το hashtag #τσακαλωτου βρισκόταν ανάμεσα στα πρώτα trends.
Εκεί που θα πέσουν τα μάρμαρα είναι όταν ο Αλέξης θα μεταφράσει το «ανέκδοτο» του Τσακαλώτου στην επόμενη Σύνοδο….
— Theofilos Nikolaidis (@liberalgreek) November 3, 2017
Ρε Καρανίκα, τι του έδωσες του Τσακαλώτου και έβλεπε κουτσές σαρανταποδαρούσες με σακούλες?
Στείλε και από δω— KaGi (@DetritusG) November 3, 2017
Ρε Καρανίκα, τι του έδωσες του Τσακαλώτου και έβλεπε κουτσές σαρανταποδαρούσες με σακούλες?
Στείλε και από δω— KaGi (@DetritusG) November 3, 2017
Χιούμορ Τσακαλώτου λίγο χειρότερο από την πολιτική του
— La_Kappa (@La_Kappa_) November 2, 2017
Σαρανταποδαρούσα με 40ποδια!Μπράβο του του Τσακαλώτου!Αν έχεις καλόν στους αριθμούς δε φοβάσαι τίποτα!!
— Αλέξης Αναγνωστου (@sFyiSUKi7EshgPq) November 3, 2017
Να βαλουν τις δηλώσεις Τσακαλώτου θεμα στις Πανελλήνιες . Θα γεμισουν τα ψυχιατρεία #σαρανταποδαρούσα
— George R (@georok1) November 2, 2017
#Τσακαλώτου Με την σαρανταποδαρούσα του,έβαλε τον πήχυ του χιούμορ τόσο χαμηλά,που ακόμα κι ο Τσίπρας μπορεί να περάσει από πάνω.?
— ΜΑΚΡΙΝΗ (@makrinifoto) November 2, 2017
Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Χασανδρινός
in.gr
- Κακοκαιρία: Λόγω πτώσης βράχων στη Λεωφόρο Αθηνών έκλεισαν δύο λωρίδες κυκλοφορίας
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών


