Χωρίς προβλήματα προπονήθηκε ο Κλωναρίδης
Με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να βγάζει χωρίς προβλήματα την προπόνηση, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της Κυριακής εναντίον της Ξάνθης. Παράλληλα, επέστρεψαν έξι διεθνείς (Μάνταλος, Μπακασέτας, Ανέστης, Χριστοδουλόπουλος, Γαλανόπουλος, Τρίστασον) και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ αύριο αναμένονται ο Βράνιες κι ο Γιόχανσον από το Σεράγεβο και τη Στοκχόλμη αντίστοιχα.
Με τον Βίκτωρα Κλωναρίδη να βγάζει χωρίς προβλήματα την προπόνηση, συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον αγώνα της Κυριακής εναντίον της Ξάνθης.
Παράλληλα, επέστρεψαν έξι διεθνείς (Μάνταλος, Μπακασέτας, Ανέστης, Χριστοδουλόπουλος, Γαλανόπουλος, Τρίστασον) και ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ την Πέμπτη αναμένονται ο Βράνιες κι ο Γιόχανσον από το Σεράγεβο και τη Στοκχόλμη αντίστοιχα.
Μέρος της προπόνησης έβγαλε και ο Ελντερ Λόπεζ ο οποίος βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο εν όψει Μίλαν (19/10), ενώ ατομικά γυμνάστηκαν οι Γιακουμάκης, Τσόσιτς, Τσιγκρίνσκι, Κονέ.
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Αγρότες: Αυτή είναι αντιπροσωπεία που θα συναντηθεί με τον Μητσοτάκη – Ποιος πήρε τη θέση του Ανεστίδη
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-0 σετ: Νικητές στο ντέρμπι οι «πράσινοι»
- Για δολοφονημένους καλλιτέχνες στους δρόμους του Ιράν κάνει λόγο η οργάνωση Artists at Risk Connection
- Νόμπελ Ειρήνης: Το δώρο της Ματσάδο στον Τραμπ είναι σπάνιο, αλλά έχει ξανασυμβεί
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός Βεντούρα, φαβορί στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή
- Ο Ντομινίκ Πελικό ερευνάται ως ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού μετά φόνου και απόπειρας βιασμού


