Ο έρωτας αυστραλού σέρφερ για τους λευκούς καρχαρίες
Ο αυστραλός πρωταθλητής του σερφ, Μικ Φάνινγκ, επιμένει πως νιώθει ασφαλής στην παραλία J-Bay Open στη Νότιο Αφρική, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια είχε δύο τετ-α-τετ με μεγάλους λευκούς καρχαρίες.
Ο αυστραλός πρωταθλητής του σερφ, Μικ Φάνινγκ, επιμένει πως νιώθει ασφαλής στην παραλία J-Bay Open στη Νότιο Αφρική, παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια είχε δύο τετ-α-τετ με μεγάλους λευκούς καρχαρίες.
Η πρώτη φορά ήταν το 2015, όταν ένας λευκός καρχαρίας βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από τον σέρφερ, ο οποίος τρόμαξε και έπεσε από τη σανίδα του μέσα στο νερό.
Τη δεύτερη φορά ο Φάνινγκ ήταν πιο υποψιασμένος και μόλις εντοπίστηκε ο καρχαρίας, ένα άνδρας με τζετ σκι τον απομάκρυνε από το σημείο.
«Είναι τεράστιος, κοίταξέ τον, είναι τέρας, ευτυχώς που τον είδαν. Ευτυχώς που μας έβγαλαν από το νερό. Νιώθω ασφαλής με τα drones και τα ελικόπτερα που πετούν από πάνω μου» δήλωσε ο Φάνινγκ.
Δείτε το βίντεο με την πρώτη συνάντηση του Φάνινγκ με τον καρχαρία
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- 15 χρόνια, 147 λιμάνια, 380.000 ευρώ: Καλοκαίρι για πάντα στο κρουαζιερόπλοιο-πολιτεία Οδύσσεια
- Νέα Αριστερά: Για την επόμενη εβδομάδα η παραίτηση Χαρίτση – Σύμπνοια με Σακελλαρίδη – Στο επίκεντρο η κοινοβουλευτική ομάδα
- Ο Τραμπ αποκαλεί «δειλούς» τους νατοϊκούς συμμάχους των ΗΠΑ
- Σάντσεθ: Ανακοίνωσε 80 μέτρα 5 δισ. για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες του πολέμου – Μείωση ΦΠΑ και πάγωμα ενοικίων
- Κέρκυρα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω λειψυδρίας
- Βέροια: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας συνελήφθη ο 20χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 24χρονης








