Παρίσι: Απόπειρα επίθεσης με αυτοκίνητο σε πλήθος έξω από τέμενος
Ένας άνδρας συνελήφθη αφού επιχείρησε να ρίξει το αυτοκίνητο που οδηγούσε πάνω στο πλήθος έξω από τέμενος σε προάστιο της γαλλικής πρωτεύουσας, ανακοίνωσε η αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχουν τραυματίες από το περιστατικό.
Ένας άνδρας συνελήφθη αφού επιχείρησε να ρίξει το αυτοκίνητο που οδηγούσε πάνω στο πλήθος έξω από τέμενος σε προάστιο της γαλλικής πρωτεύουσας, ανακοίνωσε η αστυνομία, διευκρινίζοντας ότι δεν υπάρχουν τραυματίες από το περιστατικό.
Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι τα κίνητρα του δράστη παραμένουν αδιευκρίνιστα και ότι η απόπειρά του απέτυχε εξαιτίας των κιγκλιδωμάτων που έχουν τοποθετηθεί γύρω από το τέμενος.
Η γαλλική εφημερίδα Le Parisien αναφέρει ότι ο δράστης δήλωσε πως ήθελε να εκδικηθεί για τις σχετιζόμενες με το Ισλαμικό Κράτος επιθέσεις που σημειώθηκαν τα τελευταία χρόνια στο Παρίσι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- To σκάνδαλο Μογκερίνι «κατάπιε» την ευρωπαϊκή συμφωνία κατά της διαφθοράς
- O Γ.Γ. της FIBA Ανδρέας Ζαγκλής για την πιθανή ημερομηνία έναρξης του ΝΒΑ Europe
- Ούτε κρύο, ούτε χιλιόμετρα: «Ερυθρόλευκη» η εξέδρα και στην Αστάνα (pics)
- Τυχαίες μεταλλάξεις μετατρέπουν το σώμα μας σε γενετικό μωσαϊκό
- Θεσσαλονίκη: Πτώση μεγάλου δένδρου στη Χαριλάου – Καταπλάκωσε σταθμευμένα αυτοκίνητα
- Ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις βάζει στη θέση του τον Ταραντίνο – Kοκαΐνη, τοξικότητα, IDF και ενόχληση με όλα
- Ρωσία: Νεκρά τα μέλη του πληρώματος του στρατιωτικού μεταγωγικού που συνετρίβη κοντά στη Μόσχα
- Έφοδος του ελληνικού FBI στις φυλακές Κασσάνδρας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442